Manchester United ei ole voittanut Valioliigaa sitten Sir Alex Fergusonin jäähyväiskauden 2012-2013, eikä hyvältä näytä nytkään. Vaikka Unitedin voitto ja Manchester Cityn tappio lauantaina saivatkin sarjataulukon näyttämään Punaisten Paholaisten kannalta hiukan paremmalta, on eroa uuteen sarjakärkeen silti yhä 16 pistettä.

Unitedin manageri José Mourinho on saanut paljon kritiikkiä sekä passiivisesta ja mielikuvituksettomasta pelitavasta että huonoista tuloksista. Portugalilainen kuitenkin toivoo, että United taistelisi pian taas mestaruudesta. Apua hän toivoo myös jalkapallopäättäjiltä.

– Kaikki riippuu paitsi omasta kehityksestämme, niin myös muiden kehittymisestä, Mourinho totesi perjantaina Independentin mukaan.

– Jos edellämme olevat seurat jatkavat menemistä samaa suuntaan, ja ne jatkavat samalla kunnianhimolla ja sijoittamisella, niin se on yksi juttu. Toinen juttu on, jos ne lopettavat, tai Financial Fair Play pakottaa ne lopettamaan. Silloin voimme kuroa eroa vähän paremmin kiinni.

Vaikka Mourinho ei seuraa nimeltä maininnutkaan, hänen voi tulkita viitanneen juuri puolustavaan mestariin Manchester Cityyn. Football Leaks julkisti äskettäin syytöksiä koskien Cityn FFP-rikkomuksia, ja UEFA avasi tutkimukset seuraa koskien. Pahimmassa tapauksessa City saatettaisiin sulkea pois Mestarien liigasta.

– Maailma on täynnä väitteitä, joista en koskaan tiedä, ovatko ne totta vai eivät. Minun työtäni ei ole arvioida niitä, Mourinho naulasi.