José Riveiro valitsi Turun Espanjaan palaamisen sijaan: ”Inter on tehnyt viime vuodet asioita oikein”

© Kuva: Juha Tamminen
Hammers haastaa Man Unitedin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

FC Inter on ollut viime vuosina Veikkausliigan alisuorittajia pelaajabudjettiin ja ennakko-odotuksiin suhteutettuna. Myös talouspuolella meno laahaa, mutta nyt kurssi on tarkoitus saada käännettyä uuden valmentajan José Riveiron komennossa.

Inter teki HJK:sta saapuvan Riveiron kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Espanjalainen on työskennellyt Suomessa Hongan, PK-35:n ja HJK:n valmennusryhmissä, mutta nyt edessä on ensimmäinen päävalmentajapesti ja matka jatkui Pääkaupunkiseudulta Turkuun.

– Minulla oli mahdollisuus jatkaa HJK:ssa ja sain myös muutamia tarjouksia palata Espanjaan. Ajattelin kuitenkin, että minulla on asiat kesken Suomessa, Riveiro kertoo motiiveistaan Veikkausliigan kotisivujen haastattelussa.

– Minulla on vielä annettavaa täällä ja vastaavasti voin itse saada täältä. Ulkomailla työskentely on minulle tärkeää ja se on erilailla haastavaa, annat aina 10-20 prosenttia enemmän. Tämä on minulle upea kokemus.

– Inter oli minulle alusta asti kiinnostava vaihtoehto ja mahdollisuus tehdä jotain hienoa. Oli vaikeaa sanoa ei muille tarjouksille, mutta olin alusta saakka melko varma juteltuani Vesan (tekninen johtaja Vesa Mäki) kanssa.

Interillä on ollut viimeisten kolmen kauden aikana viisi eri päävalmentajaa, mutta Riveiro uskoo valoisampaan huomiseen.

– En katso taaksepäin, vain tulevaisuuteen. Minulla on täysi luotto ihmisiin, jotka vievät Interiä eteenpäin.

– Inter on tehnyt viime vuodet asioita oikein. Jos tuntisin, että seura ei ole stabiili, en olisi tullut tänne. Olen varma, että jos me valmennuksessa teemme asiat oikein, niin seura tukee meitä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle Ilves - FC Inter Turku 22.09.2019

Hammers haastaa Man Unitedin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!