José Riveiro valitsi Turun Espanjaan palaamisen sijaan: ”Inter on tehnyt viime vuodet asioita oikein”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter on ollut viime vuosina Veikkausliigan alisuorittajia pelaajabudjettiin ja ennakko-odotuksiin suhteutettuna. Myös talouspuolella meno laahaa, mutta nyt kurssi on tarkoitus saada käännettyä uuden valmentajan José Riveiron komennossa.

Inter teki HJK:sta saapuvan Riveiron kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Espanjalainen on työskennellyt Suomessa Hongan, PK-35:n ja HJK:n valmennusryhmissä, mutta nyt edessä on ensimmäinen päävalmentajapesti ja matka jatkui Pääkaupunkiseudulta Turkuun.

– Minulla oli mahdollisuus jatkaa HJK:ssa ja sain myös muutamia tarjouksia palata Espanjaan. Ajattelin kuitenkin, että minulla on asiat kesken Suomessa, Riveiro kertoo motiiveistaan Veikkausliigan kotisivujen haastattelussa.

– Minulla on vielä annettavaa täällä ja vastaavasti voin itse saada täältä. Ulkomailla työskentely on minulle tärkeää ja se on erilailla haastavaa, annat aina 10-20 prosenttia enemmän. Tämä on minulle upea kokemus.

– Inter oli minulle alusta asti kiinnostava vaihtoehto ja mahdollisuus tehdä jotain hienoa. Oli vaikeaa sanoa ei muille tarjouksille, mutta olin alusta saakka melko varma juteltuani Vesan (tekninen johtaja Vesa Mäki) kanssa.

Interillä on ollut viimeisten kolmen kauden aikana viisi eri päävalmentajaa, mutta Riveiro uskoo valoisampaan huomiseen.

– En katso taaksepäin, vain tulevaisuuteen. Minulla on täysi luotto ihmisiin, jotka vievät Interiä eteenpäin.

– Inter on tehnyt viime vuodet asioita oikein. Jos tuntisin, että seura ei ole stabiili, en olisi tullut tänne. Olen varma, että jos me valmennuksessa teemme asiat oikein, niin seura tukee meitä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.