Juventus voitti perjantaina Internazionalen 1-0 Serie A:n Derby d’Italiassa. Ottelu pelattiin Allianz Stadiumilla.

JuventusFC

@juventusfc
Gli undici ⚫️⚪️ che scenderanno in campo per #JuveInter!
#FinoAllaFine #ForzaJuve

Ensimmäisen jakson paras tekopaikka siunaantui Roberto Gagliardinille, jolle Mauro Icardi petasi loistavan tontin, mutta italialaispelaajan kuti kimposi tolpasta Juventus-vahti Wojciech Szczęsnyn syliin.

Juventuksellakin riitti paikkoja, ja se oli lyhyen ajan sisään lähellä maalintekoa parikin kertaa. Giorgio Chiellinin puskut lähtivät topparin päästä lujaa, mutta eivät tarpeeksi tarkasti. Kotijoukkueen kulmapotkut tuottivat Interille vaikeuksia.

OptaPaolo

@OptaPaolo
12 - Juventus have fired 12 shots in the first half against Inter: the Bianconeri, since 2004/05, had never attempted so many in a first half against the Nerazzurri. Out. #JuveInter

All square at the break.

Internazionalelle avautui heti toisen puolikkaan alussa loistava tontti, kun Blaise Matuidi syötti pallon suoraan Matteo Politanolle, joka ei kuitenkaan saanut Icardin kanssa juonittua pelivälinettä verkkoon.

Lopulta se oli Juventus, joka heilutti verkkoja. Mario Mandžukić oli liian vaikea pideltävä Kwadwo Asamoahille ja pääsi puskemaan João Cancelon keskityksen maaliin, kun ottelua oli takana 66 minuuttia.

Sarjakärki Juventus on nyt jo 14 pisteen päässä kolmantena majailevasta Internazionalesta ja 11 pisteen päässä Napolista, jolla on ottelu vähemmän pelattuna.