Cristiano Ronaldo siirtyi Juventukseen kesällä Real Madridista noin 117 miljoonalla eurolla. Kyseessä oli luonnollisesti eniten mediahuomiota kesällä herättänyt siirto.

Juventuksen urheilutoimenjohtajan Fabio Paraticin mukaan Ronaldon hankkiminen seuraan ei ollut lopulta järin vaikeaa, sillä Ronaldo halusi siirtyä Juventukseen.

– Häntä ei tarvinnut suostutella. Hän päätti Mestarien liigan finaalin jälkeen, että jos Juventus haluaa minut, siirryn sinne. Tapasin kesällä agentti Jorge Mendesin neuvotteluissa João Cancelon siirrosta. Mendes sanoi minulle Ronaldon haluavan siirtyä Juventukseen, Paratici kertasi.

Paratici ei aluksi uskonut siirron toteutuvan.

– Vastasin hänelle, että uskon hänen haluavan tulla tänne, mutta tuntuu vaikealta saada siirto maaliin. Seurapresidentti Andrea Agnelli on hyvin läheisissä väleissä kaikkien kanssa ja hän haluaa olla aina mukana kaikessa, jonka vuoksi voimme tavata aktiivisesti. Sanoin Agnellille, että meillä saattaa olla mahdollisuus hankkia Ronaldolle, mutta sinun on kuunneltava minua loppuun saakka.

Urheilutoimenjohtajan mukaan ei ollut helppoa mennä Agnellin toimistolle sanomaan, että sinun on ostettava Ronaldolle.

– Kun menet hänen toimistolleen ja sanot, että sinun on hankittava Ronaldo.. Se on hieno uutinen urheilulliselta kannalta, mutta sitten siinä on mukana se toinen osuus. Agnelli ymmärsi heti taloudelliset vaatimukset. Kun lähdin toimistolta, uskoin siihen, että voimme hankkia hänet. Agnelli sanoi, että minun olisi annettava hänelle 2-3 päivää aikaa miettiä asiaa. Hän soitti minulle kolmen tunnin päästä, Paratici naureskeli.