Lionel Messin matkustelu yhdessä perheensä kanssa on jatkossa aiempaa helpompaa, sillä Barcelonan supertähti osti äskettäin noin 16,6 miljoonaa euroa maksaneen yksityiskoneen. Kuten allaolevasta kuvasta näkyy, on koneen varustelutaso varsin hulppea sänkyineen, sohvineen ja mukavine ruokailuryhmineen.

Pikanttina yksityiskohtana lentokoneen portaisiin on kirjoitettu jokaisen perheenjäsenen nimi. Niin Leo itse, vaimo Antonela kuin perheen kolme poikaa Mateo, Ciro ja Thiagokin saivat kukin oman portaansa.

Lionel Messin lentokilometrit ovat puhuttaneet viime vuosina paljon, sillä hän joutuu lentämään valtavasti Barcelonan ja maajoukkueen mukana, vieläpä kaikenlaiset markkinointitapahtumat ja näytösottelut huomioituna. Taakkaansa keventääkseen Messi onkin jäänyt Argentiinan maajoukkueesta määrittelemättömän pituiselle tauolle.

31-vuotias Messi on tiettävästi maailman parhaiten palkattu jalkapalloilija. Hänen uskotaan ansaitsevan vuodessa palkat, bonukset ja mainostulot yhteenlaskettuna noin 97,5 miljoonaa euroa.

Lähde: Investopedia