Manchester Unitedin väliaikaismanagerina toimiva Ole Gunnar Solskjær on ilmoittanut seuran johtoportaalle, että hän on valmis jäämään tehtävään vakituisesti.

Solskjær nimitettiin Unitedin manageriksi loppukauden ajaksi José Mourinhon saatua potkut. Solskjær on aloittanut pestissä voitoilla entistä seuraansa Cardiffia ja Huddersfieldiä vastaan. Tänään sunnuntaina United kohtaa Valioliigassa Bournemouthin.

Norjalaisluotsi tietää, että United etsii tällä hetkellä uutta vakituista manageria, mutta hän on tehnyt selväksi, että on tarpeen tullen valmis jäämään seuran palvelukseen.

– Työni kestää seuraavat viisi kuukautta, koska jätän heidät jonkun muun huomaan, kun he saapuvat, kommentoi Solskjær Sky Sportsille.

– Se on suunnitelma ja se on työni tällä hetkellä. Sopimukseni päättyy toukokuun lopussa, tai itse asiassa kesäkuussa, mutta meillä ei ole paljon pelejä kesäkuussa. Joten työni on välittää pelaajille, mistä Manchester Unitedissa on kyse.

– Kunnianhimoa löytyy tietysti aina, mutta kuten olen kertonut Edille (Woodward, varapuheenjohtaja) ja omistajille, olen täällä tehdäkseni parhaani, ja jos toukokuussa päätetään, että joku muu tulee tilalleni, niin se on fantastista. Jos päätetään, että minä jatkan, niin olen varma, että pääsemme yhteisymmärrykseen.