Marca: Real Madrid mukana taistelussa Borussia Dortmundin tähtilaiturista – raha ei viimeksi toiminut houkuttimena

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on yksi joukkueista, jotka kärkkyvät tilaisuutta napata englantilaissensaatio Jadon Sancho Borussia Dortmundista, kertoo Marca.

Sancho, 18, jätti Manchester Cityn organisaation kesällä 2017 tavoitteenaan päästä pelaamaan miesten sarjoissa. Hänen seurakseen valikoitui Dortmund, vaikka Madrid tarjosi Marcan mukaan nuorukaiselle huomattavasti suurempaa palkkaa.

Real Madrid houkutteli Sanchoa korkean palkan lisäksi mahdollisuudella kehittää osaamista kakkosjoukkueen peleillä. Dortmund lupasi englantilaiselle minuutteja ykkösmiehistössä, mikä käänsi vaa’an Saksan puolelle.

Ensimmäisellä kaudellaan Dortmundissa Sancho sai vastuuta Bundesliigassa 12 ottelussa ja kiitti siitä yhdellä osumalla ja neljällä maalisyötöllä.

Kuluvalla sesongilla hän on jo moninkertaistanut tuon saldon. Sancho on pelannut tällä kaudella Saksan pääsarjassa 17 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kuusi maalia ja antanut yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä.

Marcan mukaan myös Barcelona ja Bayern München seuraavat Sanchon otteita suurella mielenkiinnolla.