19-vuotiaan Marcus Forssin tähti oli elokuussa vahvassa nousussa. Forss pääsi pelaamaan kahdessa Brentfordin Liigacupin ottelussa ja teki Southendia vastaan avausmaalinsa seuran edustusjoukkueessa. 25.8. suomalaishyökkääjä teki myös debyyttinsä Mestaruussarjassa oltuaan Brentfordin avauskokoonpanossa Blackburnia vastaan.

Viimeiset kuukaudet Forss on kuitenkin ollut sivussa kentiltä selkävamman takia. Nyt hän on kuitenkin palannut joukkueen harjoitusvahvuuteen, ja kuten Forss itse julkaisemassaan twiitissä toteaa, on hän jo ”melkein perillä”.

Marcus Forss

@mforss_
Almost there⚽️💪🏼💪🏼

Brentford kohtaa lauantaina vieraskentällä Hullin, eikä joukkueen päävalmentajana Forssin toipilasjakson aikana aloittanut Thomas Frank listannut häntä poissaolijoiden joukkoon. Varmuudella poissa kokoonpanosta ovat vain hyökkääjä Emiliano Marcondes ja keskikentän keskustan Lewis McLeod. Muut pelajaat ovat Frankin mukaan ”käytettävissä ja vaihtoehtoja avauskokoonpanoon”. Forssia Frank ei tosin lehdistötilaisuudessa erikseen nimeltä maininnut.

[readmore from=Forss-Marcus]

Brentfordin kokoonpanossa on kolmessa marraskuun sarjaottelussa ollut myös 18-vuotias Jaakko Oksanen, mutta kentälle asti nuori keskikenttäpelaaja ei ole vielä päässyt.