Messi ja Suárez hirmuvedossa: Enemmän maaleja kuin Real Madridilla tai Atlétilla

© Kuva: Getty Images

Barcelonan hyökkääjät Lionel Messi ja Luis Suárez ovat tehneet tällä kaudella yhteensä enemmän maaleja Espanjan LaLigassa kuin Real Madrid tai Atlético Madrid.

Kummatkin onnistuivat maalinteossa myös sunnuntaina, kun Barcelona kaatoi Levanten vieraissa lukemin 5-0. Messi kirjautti itselleen hattutempun ja kaksi maalisyöttöä. Suárez vastasi pelin ensimmäisestä osumasta 35. minuutilla.

Messin (14) ja Suárezin (11) yhteenlaskettu maalimäärä tällä kaudella Espanjan pääsarjassa on 25 osumaa. Real ja Atléti ovat kummatkin kyenneet iskemään kuluvalla sesongilla La Ligassa 24 maalia.

La Ligan muista joukkueista vain Sevilla, Celta Vigo ja Levante ovat tehneet enemmän maaleja kuin Messi ja Suárez yhdessä.

Messistä tuli sunnuntaina Euroopan top 5 -sarjojen (Espanjan La Liga, Englannin Valioliiga, Italian Serie A, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1) ensimmäinen pelaaja, joka on saanut tällä kaudella täyteen vähintään kymmenen maalia ja maalisyöttöä. 14 sarjaosumansa lisäksi hän on tarjoillut La Ligassa syötön kymmenen maaliin.