Veikkausliigassa kaksi peräkkäistä mestaruutta voittanut HJK jatkaa ensi kaudellakin Mika Lehkosuon valmennuksessa, ja mitä todennäköisimmin jälleen mestarisuosikin viitta hartioillaan. Lehkosuon mukaan uuden kauden valmistelut ovat hyvässä vaiheessa.

– Meillä on nyt tauko joukkueharjoittelusta – pelaajat ovat omatoimijaksolla. Kaikilla on omat ohjelmansa, jonka mukaan he toimivat. Tietysti tämän jakson aikana voi vähän vetää henkeäkin, Lehkosuo sanoi Veikkausliigan kotisivuilla.

– Pelaajiston suhteen olemme aika hyvin aikataulussa. (Faith Friday) Obilorin jatko varmistaa puolustuksen keskustaan jatkuvuutta, samoin se, että maalivahtimme jatkavat. Kun ottaa huomioon ajankohdan – joulukuun ensimmäisen puoliskon – olen ihan tyytyväinen.

Uusiakin pelaajia HJK silti tarvitsee.

– Tarvitsemme noin 3-5 pelaajaa eri pelipaikoille. Juha Pirisen lähtö ulkomaille oli tiedossa ja sitä kautta etsimme vasenta puolustajaa. Keskikentän keskelle katsellaan myös vaihtoehtoja, samoin hyökkäykseen.

– Aikaa on vielä hyvin kartoittaa, mutta vuodet ovat opettaneet sen, että aika menee nopeasti. Töitä siis tehdään koko ajan myös joukkueen kokoamisessa.

Joukkueharjoituksiin HJK palaa 7. tammikuuta.