MM-futis pysyy Ylen ohjelmistossa – ruutuun myös nuorten arvoturnauksia

© Kuva: Getty Images
Viekö Sadio Mané Senegalin voittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Yle tiedottaa kotisivuillaan, että myös vuoden 2022 miesten jalkapalloilun MM-kisat näkyvät kokonaisuudessaan Yleltä (lue Ylen juttu täältä). Kisojen kaikki 64 ottelua ovat vapaast katsottavissa.

Seuraavat MM-kisat pelataan Qatarissa, hyvin poikkeuksellisesti marras-joulukuussa. Kyseessä on ensimmäinen kerta MM-kisojen historiassa, kun kisat pelataan loppuvuodesta, tarkemmin sanottuna 21.11.-18.12.2022.

– On todella hienoa, että saimme varmistettua maailman suosituimman urheilulajin kaikkien suomalaisten nähtäville myös, kun kuningas jalkapallon maailmanmestaruudesta seuraavan kerran pelataan, Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila kommentoi.

Kesän 2018 MM-kisat tavoittivat televisiossa kaikkiaan 3,9 miljoonaa suomalaista. Yle Urheilun verkkosivuilla ja Yle Areenan MM-sisällöissä kansalaiset vierailivat kaikkiaan 3,8 miljoonalla eri selaimella.

Kansainvälisen jalkapallon näkyvyys Ylen kanavilla on muutenkin kasvussa. Yle sopi FIFA:n kanssa myös alle 17- ja 20-vuotiaiden miesten ja naisten MM-kisojen, beach-jalkapallon ja futsalin MM-kisojen välittämisestä kotikatsomoihin vuosina 2019-2022. Jo aiemmin Yle oli hankkinut oikeudet ensi vuoden naisten MM-kisoihin sekä vuoden 2020 miesten EM-turnaukseen.

Viekö Sadio Mané Senegalin voittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!