Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki nousi Mestaruussarjan maalipörssin jaetulle ykköspaikalle tehtyään lauantaina Derbyn verkkoon kauden 14. ja 15. maalinsa. Pukin kahdesta maalista huolimatta Norwich kuitenkin taipui Derbylle maalein 3-4, ottelun tultua keskeytetyksi valonheitinongelmien takia (lue lisää).

Tappio oli Norwichin ensimmäinen sitten lokakuun alun Stoke-häviön (0-1) ja katkaisi joukkueen 12 ottelua kestäneen tappiottoman putken sarjassa. 3-3 -maalin jälkeen vaihtoon otettu Pukki olikin lopputulokseen hyvin pettynyt.

– Pelasimme lähes koko avausjakson todella hyvin. Meidän olisi pitänyt tappaa peli silloin, mutta emme tehneet niin, vaan päästimme Derbyn mukaan peliin, Pukki kertasi Norwichin kotisivuilla.

– Toinen puoliaika oli sitten melko tiukkaa. Nämä tappiot ovat todella kovia paloja.

– Ensimmäinen puoliaika oli luultavasti yksi koko kauden parhaistamme, mutta sitten he tekivät kaksi maalia kulmapotkuista. Meidän olisi pitänyt pelata ne tilanteet paremmin.

– Maalien päästäminen ei ole meille hyväksi. Sen tietää jokainen. Meidän pitää keskittyä paremmin ja estää niin käymästä. Toivottavasti pärjäämme paremmin parin päivän päästä, Pukki sanaili.

Erikoinen valo-ongelma keskeytti pelin reiluksi varttitunniksi ja tappoi Norwichin flow’n Pukin johtomaalin jälkeen.

– On vaikea sanoa, kuinka paljon se vaikutti joukkueeseen. Tilanne oli tietysti sama molemmille joukkueille, joten selitykseksi se ei käy.

– Oli tietysti outoa mennä koppiin 15 minuutiksi ja hankalaa aloittaa uudestaan.

[readmore from=Pukki-Teemu]

Hyökkääjä on kuitenkin toiveikas, että Norwich palaa pian taas takaisin voittojen makuun.

– Olemme pelanneet viime aikoina todella hyvää jalkapalloa ja saaneet mahtavia tuloksia. Voimme olla ylpeitä monesta asiasta, mutta pelejä on vielä paljon jäljellä. Meidän on nostettava taas leuat pystyyn.

– Joukkueessa on vanhempia kavereita, jotka piristävät varmasti poikia ennen seuraavaa ottelua, Pukki vakuuttaa.