Pukki teki joulutyönsä – 7-vuotiaalle Huuhkaja-fanille uskomaton lahja

© Kuva: Juha Tamminen
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Jalkapallotähdet ymmärtävät tätä nykyä melko hyvin, millainen asema heillä varsinkin nuorempien seuraajiensa silmissä on. Kaikkia tämä ei tietenkään koske, mutta Teemu Pukki tuntuu todella kuuluvan niin sanotusti hyvien puolelle. Tästä kertoo oheisen Instagram-postauksen hyvin jouluinen tarina.

Sosiaalinen media toimi kerrankin positiivisella tavalla; kaikki sai alkunsa 7-vuotiaan Rio-pojan isän Twitter-viestistä, jossa tämä kertoi iloisena jälkikasvunsa toivovan joululahjaksi jalkapallopaitaa. Kyseessä ei ollut Liverpoolin, Barcelonan, Lionel Messin, Neymarin, tai Cristiano Ronaldon paita, vaan Huuhkajien ykköstykin.

Viesti päätyi Norwichissa työtään tekevän hyökkääjän silmin, ja juniori on nyt Pukin Unkari-ottelussa käyttämän, nimikirjoituksella varustetun paidan omistaja.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliJames Rodríguez upottaa palloja liukuhihnalta – lajinvaihdon paikka?
Seuraava artikkeliNyt puhuu myös Internazionalen kannattajiinsa pettynyt ykköstykki: ”Loppu rasismille ja syrjinnälle”