Mauro Icardin sopimustilanne Interissä on puhuttanut viime päivinä. 25-vuotiaan argentiinalaishyökkääjän agenttivaimo Wanda Nara väitti aiemmin, ettei kapteeni ole lähellä jatkosopimuksen allekirjoittamista (lue lisää).

Nara myös sanoi, että Icardi oli ennen kauden alkua lähellä siirtoa Juventukseen. Argentiinalaisella vielä kolme vuotta nykyistä sopimustaan jäljellä.

Nyt Interin puheenjohtaja Piero Ausilio vahvisti, että Icardille tarjottiin jatkosopimusta jo kaksi kuukautta sitten. Tähtihyökkääjä ei ole toistaiseksi tarjousta hyväksynyt.

– Olemme tyytyväisiä Icardiin pelaajana. Hän ottaa aina vastuuta, eikä pelkää mitään, Ausilio kommentoi lehdistölle.

– Muulla ei ole merkitystä. On olemassa seuran virallinen toimisto. Icardin agentti tietää, mistä minut löytää joko toimistolta tai puhelimitse. Muu sosiaalinen media, media tai jouluelokuva ei kiinnosta minua.

– Icardi sai jatkosopimustarjouksen kaksi vuotta sitten ja hän hyväksyi sen. Viimeisin tarjous tehtiin kaksi kuukautta sitten. Sitä ei olla vielä hyväksytty.

– Se ei tarkoita sitä, ettemmekö jatkaisi neuvotteluja ja työskentelyä yhdessä.

– Inter ja minä keskustelemme asiasta vain toimistolla tai seuratiloissamme. Emme sosiaalisessa mediassa tai televisiossa.

Ausilio myös kiisti Naran puheet Icardin mahdollisesta Juventus-siirrosta.

– Nauran asialle, enkä kommentoi enempää. On parempi, etten annan nimiä joulun aikaan. Voin tyytyväisenä sanoa, ettei Icardi tule siirtymään Juventukseen.

Icardi on tehnyt tällä kaudella 13 maalia kaikissa kilpailuissa. Niistä yhdeksän on syntynyt Serie A:ssa.

Lähde: FourFourTwo