Seurapomolta selkokieltä Bayernin tavoittelemasta tähdestä: ”Keskustelemme tammikuussa”

© Kuva: Getty Images
Europelit alkavat! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Bayern München viettää Bundesliigan talvitaukoa sarjakakkosena kuuden pisteen päässä Borussia Dortmundista. Asetelma on baijerilaisten kannalta harvinainen, sillä se on tottunut hallitsemaan Saksan pääsarjaa mielin määrin.

Odotettavissa onkin, että Bayern tulee iskemään siirtomarkkinoilla, kun ikkuna vuoden vaihtuessa avautuu. Yhtenä potentiaalisena kohteena on pidetty Atlético Madridin monipuolista puolustajaa Lucas Hérnandezia. Madridilaisseuran toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín ilmoitti kuitenkin selkeäsanaisesti, ettei maailmanmestari ole myynnissä vielä tammikuussa.

– Meillä on FC Bayernin kanssa hyvät suhteet. Tapaamme tammikuussa heidän kanssaan arvioidaksemme tilannetta, totesi Gil Marín Goalille ja Spoxille Transfermarktin mukaan.

– Jos pelaaja toivoo siirtoa, keskustelemme asiasta. Mutta kuitenkin vain ja ainoastaan heinäkuussa tapahtuvasta siirrosta.

Espanjalaislehdet Marca ja AS ilmoittivat aiemmin, että Hérnandez olisi ollut halukas jättämään Atléticon jo viime kesänä. Siirtohalut eivät ole tyrehtyneet sen koomminkaan.

Transfermarktin mukaan Bayern tarjoaa Hérnandezille 8 miljoonan euron bruttopalkkaa. Se tekisi ranskalaisesta yhden Bayernin parhaiten palkatuista pelaajista, joskin kaukana seuran palkkakuninkaan, 15 miljoonan Robert Lewandowskin palkkatasosta.

Atléticossa Hérnandez ansaitsee tiettävästi noin 3-4 miljoonaa euroa vuodessa.

Europelit alkavat! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!