Manchester Unitedin managerin tehtävät väliaikaisesti vastaanottanut Ole Gunnar Solskjær on saanut ensimmäisissä vastuuotteluissaan nähdä kuin uudesti syntyneen Paul Pogban. Keskikenttämies on norjalaisen mukaan tehnyt ryhtliliikkeensä oma-aloitteisesti.

– En voi tehdä mitään pelaajien esityksille, kun he ovat kentällä. Paul on herännyt itse, pelaajat ovat näyttäneet itse, mihin heistä on.

Sky Sportsille sunnuntain Bournemouth-kohtaamista ennakoiden puhunut valmentaja odottaa, että Alexis Sánchez ja Romelu Lukaku seuraavat Pogban esimerkkiä.

– Olen täällä auttamassa, ohjaamassa oikeille poluille. Homman nimi jalkapalloilijana on kuitenkin, että tilaisuudet pitää käyttää.

Julkisuudessa on puhuttu – sekä ennen José Mourinhon lähtöä, että sen jälkeen – United-pelaajien vapaudesta ilmaista itseään kentällä.

– Minä annan heille vain joitain reunaehtoja ja ohjeistuksia, sellainen olen aina ollut valmentajana. Pelaajat ovat täällä tietyistä syistä. Heidän on käytettävä mielikuvitustaan ja luovuuttaan, ja nautittava tälle seuralle pelaamista. Kyseessä on heidän elämänsä paras aika. Sama kyllä koskee minunkin nykyistä työtäni, ainakin hetken.