Skottijätti Rangersin tähtenä loistaa tällä hetkellä HJK:n entinen hyökkääjä Alfredo Morelos, joka on tykittänyt tällä kaudella jo 12 liigamaalia, ja kolumbialainen johtaa Skotlannin Valioliigan maalipörssiä. Sillä on hintansa, ja sen tietää Rangers-manageri Steven Gerrard.

HJK:n toimistolla varmasti odotetaan kädet hikoillen sitä hetkeä, kun Rangers päättäisi myydä Morelosin eteenpäin. Lehtitietojen mukaan HJK saisi Morelosin seuraavasta myynnistä noin kymmenen prosenttia. Liverpool-legenda Gerrardilla oli HJK:n kannalta hyviä ja huonoja uutisia kerrottavanaan.

– Odotan tarjouksia. Hän on huippupelaaja. Hän on tehnyt 20 maalia ennen kuin vuosi vaihtuu, Gerrard ylisti suojattiaan Sky Sportsille.

Morelosin maalitahti on ollut hurjaa. Eurooppa-liigassa osumia on tullut neljä, jonka lisäksi Skotlannin cupissa on tullut myös neljä osumaa. Morelosin maalivire on varmasti tiedossa ympäri Euroopan ja eritoten esimerkiksi Valioliigassa. Viime vuoden tammikuussa Morelosista tehtiin 8 miljoonan punnan tarjous Kiinasta, mutta tähän syöttiin ei vielä Rangers lähtenyt. Hinta tuskin on ainakaan pudonnut viime vuodesta.

– Uskon hänen tekevän yli 30 maalia tällä kaudella. Olisin yllättynyt, jos ei hänestä tule tarjouksia tammikuussa, Gerrard sanoi.

Gerrard on kuitenkin aiemmin sanonut, ettei Morelos ole siirtymässä mihinkään. Rangers on yhä tiukasti kiinni Skotlannin mestaruustaistelussa, ja joukkue tarvitsee varmasti ykköstykkiään. Toisaalta jos hinta nousee tarpeeksi houkuttelevaksi, on Rangers varmasti valmis neuvottelemaan. Se tietäisi muhkeaa tilipussia myös HJK:lle.