Tammikuun siirtoikkuna on jo aivan kulman takana, ja huhumylly on totutusti pyörinyt kesästä lähtien. Talven siirtoaika on seuroille loistava mahdollisuus vahvistaa rivejään, kuten se on oiva tilaisuus myös tyytymättömille pelaajille.

Kokosimme Euroopan huippusarjojen kuumimmat siirtohuhut yhteen ja samaan paikkaan.

Valioliiga

Aaron Ramsey, Arsenal – ?

Kymmenen vuotta Arsenalia edustanut Ramsey, 28, on jättämässä lontoolaisseuran viimeistään kauden päätyttyä, kun hänen diilinsä umpeutuu. Arsenalin ja Ramseyn jatkosopimusneuvottelut ajautuivat umpikujaan ja seura antoi periksi.

Monikäyttöinen keskikenttäpelaaja on Sky Sportsin mukaan Juventuksen, PSG:n, Bayern Münchenin ja Internazionale Milanon kiikareissa. Ulkomaiset seurat voivat sopia Ramseyn kanssa esisopimuksesta jo tammikuussa, jolloin Arsenalilla on viimeinen mahdollisuus saada pitkäaikaisesta luottopelaajastaan siirtokorvaus.

Hirving Lozano, PSV Eindhoven – ?

Valioliigan suurseurat olivat meksikolaistaituri Lozanon, 23, perässä jo ennen hänen siirtoaan Eurooppaan.

Kuva: Getty Images.

Pelaaja on julkisesti sanonut haaveilevansa Englannin kentistä ja hän on osoittanut tasonsa niin Hollannissa, Mestarien liigassa kuin viime kesän MM-kisoissakin.

Chelsea on viimeisin seura, joka on yhdistetty huhuissa Lozanoon, mutta Manchester United on tiettävästi tarkkaillut häntä jo pitkään.

Éver Banega, Sevilla – Arsenal?

Argentiinalaisvirtuoosi Banega on Arsenalin managerin Unai Emeryn vanha luottopelaaja.

Useiden lähteiden mukaan Arsenal aikoo tehdä tarjouksen Sevillalle jo tammikuussa, jotta se välttyisi kovemmalta kilpailulta kesän siirtomarkkinoilla.

Banegan potentiaaliseksi siirtosummaksi on povattu noin 20 miljoonaa euroa.

Éder Militão, Porto – ?

Brassitoppari Militão, 20, on sekä englantilaisen että portugalilaisen paikallismedian mukaan päättänyt siirtyä Valioliigaan.

Hän siirtyi kotimaansa São Paulosta Portoon vasta viime kesänä, mutta vakuuttavat otteet Portugalissa saattavat poikia siirron suurempiin ympyröihin jo tammikuussa.

Porto haluaisi antaa Militãolle uuden, rahakkaamman, sopimuksen, mutta brasilialaispeluri ei ole valmis sitoutumaan nykyiseen seuraansa pidemmällä diilillä. Hänen ulosostoklausuulinsa on tällä hetkellä 50 miljoonaa euroa.

Manchester United ja Liverpool ovat yhdistettynä Militãoon.

Romelu Lukaku, Manchester United – Juventus?

Belgialaiskolossi Lukaku, 25, on jälleen yhdistettynä Juventukseen, joka etsii huhujen mukaan seuraajaa ikääntyvälle kroatialaiskärjelle Mario Mandžukićille.

Kuva: Getty Images.

Lukakun ruuti on ollut kuluvalla kaudella märkää, mutta hänen kykynsä ja potentiaalinsa on kaikkien nähtävillä.

Belgialaishyökkääjä puhui aiemmin tänä vuonna Italian Serie A:sta mielenkiintoisena vaihtoehtona.

La Liga

Brahim Díaz, Manchester City – Real Madrid?

Espanjalaistaituri Díaz, 19, on yksi Cityn organisaation helmistä, jonka murtautuminen edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon vaikuttaa kuitenkin kaukaiselta ajatukselta.

Hän on toistaiseksi pelannut manchesterilaisten ykkösmiehistössä vasta reilut 400 minuuttia, vaikka hänen esityksensä ovatkin herättäneet lupauksia.

Useiden espanjalaislehtien mukaan Madrid on lyömässä kauppoja Díazin kanssa lukkoon. Hänen sopimuksensa Cityssä päättyy ensi kesänä, mutta Marcan mukaan hän saattaa siirtyä Espanjaan jo tammikuussa noin 15 miljoonan euron korvauksella.

Frenkie de Jong, Ajax – Barcelona?

Ajax ja Barcelona ovat tiettävästi vääntäneet kättä de Jongin, 21, siirtosummasta jo pitkään, mutta Diario Sportin mukaan osapuolet ovat nyt lähempänä yhteisymmärrystä kuin aiemmin.

Amsterdamin suurseura haluaa väitetysti vajaat 80 miljoonaa euroa kultakimpaleestaan, mutta Barcelona yrittää vielä hilata tuota hintaa alaspäin.

Diario Sportin mukaan de Jong on jo itse hyväksynyt Barcelonan sopimustarjouksen, mikä jättää mm. PSG:n ja Manchester Cityn nuolemaan näppejään.

Isco, Real Madrid – ?

Ennen kuluvan kauden alkua oli vaikea kuvitella, että Isco, 26, löytäisi itsensä tällaisesta tilanteesta. Julen Lopeteguin lyhyen pestin aikana hän kuului Madridin avauskokoonpanon vakionimiin, mutta uusi päävalmentaja Santiago Solari on käyttänyt espanjalaistaituria jopa yllättävän harvoin.

Kuva: Getty Images.

Isco on useiden lähteiden mukaan tyytymätön, mutta ottajia hänellä riittää. Valioliigassa on huhujen mukaan useita seuroja, jotka ottaisivat hänet avosylin vastaan, mutta PSG on Marcan mukaan jo tavannut pelaajan edustajat.

Junior Firpo, Real Betis – Real Madrid?

Firposta, 22, kaavaillaan Madridissa espanjalaismedian mukaan pitkäaikaista seuraajaa luottopakki Marcelolle.

Hänen sopimuksessaan on 50 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Tuolla summalla Betis saisi hänestä seurahistoriansa suurimman siirtokorvauksen.

Pelaaja on itse kertonut, että hän on perheineen seurannut Real Madridin pelejä pienestä pitäen.

Pablo Fornals, Villarreal – ?

Fornals, 22, on puhjennut Villarrealissa kukkaan ja loistanut Keltaisen sukellusveneen keskikentällä.

Hän on mielenkiintoinen vaihtoehto kiinnostuneille seuroille, koska hänellä on huhujen mukaan varsin alhainen ulosostohinta. Tarkkaa summaa ei ole kuitenkaan tiedossa.

Espanjalaismedia on yhdistänyt Fornalsin jo pitkään Arsenaliin ja viimeisimpien tietojen mukaan myös Bayern München olisi hänen perässään.

Serie A

Gonzalo Higuaín, Juventus – Chelsea?

AC Milanissa lainalla pelaava Higuaín, 31, on huhujen mukaan Chelsean kiikarissa.

Chelsean manageri Maurizio Sarri ehti viettää yhden kauden Higuaínin kanssa Napolissa, kunnes argentiinalaishyökkääjä siirtyi Juventukseen.

Kuva: Getty Images.

Nyt Sarri haluaisi huhujen mukaan Higuaínin jälleen ryhmäänsä. Chelsean tämänhetkiset vaihtoehdot ysipaikalle ovat Álvaro Morata ja Olivier Giroud, jotka ovat tehneet yhteensä kuusi sarjaosumaa tällä kaudella.

AC Milanin teknisen johtajan Leonardon mukaan Chelsea ei ole lähestynyt heitä Higuaíniin liittyen, mutta Juventus on huhujen mukaan näyttänyt vihreää valoa hyökkääjän maisemanvaihdokselle.

Cesc Fábregas, Chelsea – AC Milan?

Fàbregas, 31, haluaa tiettävästi purkaa sopimuksensa Chelsean kanssa, jotta hän voisi siirtyä AC Milaniin.

Espanjalaispelaaja on jäänyt vähälle peliajalle tällä kaudella Chelseassa, ja hänen sopimuksensa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Fàbregas voi neuvotella esisopimuksesta ulkomaisten seurojen kanssa tammikuun ensimmäisestä päivästä lähtien, mutta pelaaja haluaa huhujen mukaan siirtyä uuteen joukkueeseen vielä tämän kauden aikana.

Krzysztof Piątek, Genoa – ?

Serie A:n kauden toistaiseksi suurin ilmiö on ollut Genoan puolalaiskärki Piątek, 23, joka on iskenyt maaleja uudessa seurassaan lähes yksi per ottelu -tahtiin.

Piątekin hyvä vire ei ole jäänyt huomiotta Euroopan suurseuroissa, ja moni onkin jo huhujen mukaan tiedustellut puolalaisen saatavuutta Genoalta ja hänen edustajiltaan.

Hyökkääjä on itsekin puhunut tavoitteistaan pelata suuremmissa ympyröissä. Tapahtuuko se hyppy isompiin parrasvaloihin jo tammikuussa?

Luka Modrić, Real Madrid – Internazionale Milano?

Inter teki haaveensa selväksi jo kesällä; se ei peitellyt kiinnostustaan Modrićia, 32, kohtaan, mutta Madrid ei halunnut luopua tuoreesta Ballon d’Orin voittajasta.

Kuva: Getty Images.

Milanolaisten urheilutoimenjohtaja Piero Ausilio kertoi hiljattain Sky Sport Italialle, että kroatialaistähti seikkailee yhä välillä hänen päiväunissaan, vaikka diili vaikuttaakin epätodennäköiseltä.

Monen median mukaan Inter ei ole kuitenkaan luovuttanut kaupan suhteen. Modrićin ja Real Madridin sopimus päättyy kesällä 2020.

Aleksandar Kolarov, AS Roma – Atlético Madrid?

Serie A:n parhaimmistoon kuuluva serbipakki Kolarov, 33, on espanjalaislähteiden mukaan Atlétin tarkkailussa.

Madridilaisten päävalmentaja Diego Simeone pitää tiettävästi Kolarovin taistelijaluonteesta, ja pelaaja on huhujen mukaan jo esittänyt ehtonsa Atlétille.

Kolarov haluaa säilyttää palkkatasonsa ja avauksen pelaajan statuksensa.

Siirron on povattu tapahtuvan viimeistään ensi kesänä, mutta Kolarovin ja Roman erimielisyydet jatkosopimuksesta saattavat jouduttaa sitä.

Bundesliiga

Lucas Hernández, Atlético Madrid – Bayern München?

Ranskan paidassa maailmanmestaruuden voittanut Hernández, 22, on usean median mukaan Bayernin tähtäimessä.

Atléti tiedotti jo virallisesti, että Bayern ja Hernández ovat kiistäneet lyöneensä henkilökohtaiset ehdot sopimuksesta lukkoon. Marca uutisoi saksalaisten maksavan pelaajan sopimuksessa olevan 85 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

Kuva: Getty Images.

Huhumylly on kuitenkin yltynyt entisestään kummankin seuran edustajien puheiden jälkeen. Atléti ei halua luopua Hernándezista ainakaan kuluvan kauden aikana, mutta se on voimaton, jos Bayern maksaa ulosostohinnan ja pelaaja haluaa lähteä.

Seurat ovat puhuneet viime aikoina paljon hyvistä väleistään, mutta kokeeko tuo suhde tammikuussa kovan kolhun?

Benjamin Pavard, Stuttgart – Bayern München?

Pavard, 22, on ollut Bayernin hankintalistalla huhujen mukaan jo ainakin viime kesän MM-kisoista asti.

Useat mediat ovat uutisoineet, että ranskalaispuolustaja olisi jo sopinut ehdoista Bayernin kanssa, mutta Pavard kiisti hiljattain nuo väitteet.

Hänellä on sopimus Stuttgartin kanssa kesään 2021 asti, mutta maisemanvaihdos lienee ajankohtainen jo ennen sitä.

Thorgan Hazard, Borussia Mönchengladbach – ?

Hazardin veljeskatraan toiseksi vanhin edustaja Thorgan, 25, on ollut yksi Bundesliigan parhaista pelaajista tällä kaudella.

Hänen otteensa ovat herättäneet huomiota huhujen mukaan useissa seuroissa.

Tilannetta mutkistaa Chelsea, joka vaati Bildin mukaan takaisinosto-option diiliin, kun hän siirtyi Lontoosta Mönchengladbachiin kesällä 2015.

Kai Havertz, Bayer Leverkusen – ?

Havertzia, 19, on verrattu moniin Saksan edellisten sukupolvien suurimpiin tähtiin, ja hän on ollut yksi Leverkusenin vaikean kauden harvoista valopilkuista.

Syksyllä Saksan A-maajoukkueessa debytoineella Havertzilla on pitkä sopimus Leverkusenin kanssa, mutta jos joukkueen otteet eivät kehity uuden päävalmentajan Peter Boszin alaisuudessa, saattaa nuorukainen löytää itsensä uudesta seurasta hyvinkin pian.

Kiinnostuneiden joukossa ovat huhujen mukaan Bayern München, Real Madrid ja Barcelona.

Callum Hudson-Odoi, Chelsea – Bayern München?

Chelsean nuori tekniikkataituri teki vaikutuksen kesän harjoituspeleissä, mutta se ei ole näkynyt hänen tämän kauden peliajassaan.

Hudson-Odoin, 19, nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, ja hänellä olisi Goalin mukaan Saksassa ainakin kaksi ottajaa.

Borussia Dortmund neuvotteli Chelsean kanssa Hudson-Odoin naaraamisesta Bundesliigaan, kun lontoolaiset keskustelivat heidän kanssaan Christian Pulisicin mahdollisesta siirrosta.

Chelsea hylkäsi vaihtokaupan. Se haluaisi nuorukaiselle uuden pitkän sopimuksen, mutta hän saattaa lähteä peliajan perässä muualle.

Goalin mukaan Bayern Münchenillä on jo suunnitelma valmiina Hudson-Odoin houkuttelua varten.

Ligue 1

Adrien Rabiot, PSG – ?

Rabiot, 23, on vaikeassa tilanteessa Pariisissa. Hän on edustajineen ilmoittanut seuralle, ettei aio solmia uutta jatkosopimusta. PSG reagoi pelaajan ilmoitukseen hyllyttämällä hänet joukkueesta.

Ranskalaisen sopimus päättyy kuluvan kauden päätyttyä, jolloin hän viimeistään vaihtaa seuraa. Tammikuu on PSG:lle viimeinen mahdollisuus saada hänestä siirtokorvaus.

Rabiot on yhdistetty huhuissa aktiivisesti Barcelonaan. Hänen agenttinaan toimiva äitinsä joutui jo kiistämään, että sopimus katalonialaisten kanssa olisi tehty.

Nicolas Pépé, Lille – ?

Norsunluurannikon maajoukkueen hyökkääjä on ollut liekeissä tällä kaudella. Pépé on pelannut 19 ottelua ja ollut mukana yhtä monessa maalissa (12 maalia, 7 syöttöä).

Lillen seurajohto on ilmoittanut, että tarjouskilpa alkaa 80 miljoonasta eurosta. Ranskalaisseura ei haluaisi luopua Pépéstä, mutta sen olisi vaikea hylätä moista summaa.

Huhujen mukaan Arsenal on seurannut Pépén otteita suurella mielenkiinnolla.

Mario Balotelli, OGC Nice – ?

Italialaishyökkääjä Balotellin, 28, ja Nicen yhteiselo on tulossa päätökseen. Balotelli oli lähtökuopissa jo viime kesänä, mutta päätti jäädä lopulta Nizzaan.

Hänen kautensa on ollut kuitenkin suuri pettymys kehnoine esityksineen ja kohuineen.

Kuva: Getty Images.

Nicen seurajohto ja valmennus on jo pitkälti vahvistanut, että Balotelli pelaa viimeistä kauttaan kaakkois-Ranskassa.

Kesällä Marseille oli pitkään hänen perässään, mutta syksyllä siirtohuhuissa on esiintynyt paljon myös italialaisia seuroja.

Jesé Rodríguez, PSG – ?

Real Madridin entinen hyökkääjä on yhä jumissa PSG:ssä. Jesé, 25, ei ole pelannut tällä kaudella minuuttiakaan.

Espanjalaispeluri on lähetetty jo kaksi kertaa lainalle, mutta kumpikaan pesti ei poikinut toivottua tulosta. PSG:ssä hän on pelannut vain 14 ottelua.

Jesé oli viime kesänä yhdistettynä useaan seuraan, mutta tiettävästi hänen palkkatoiveensa oli monille kiinnostuneille yksinkertaisesti liikaa.

Joko hän olisi tammikuussa valmis joustamaan vaatimuksistaan?

Abdoulaye Doucouré, Watford – PSG?

PSG on ollut Doucourén, 25, perässä jo tovin, mutta ranskalaisella olisi ottajia myös Valioliigassa.

Hän on ollut avauksessa Watfordin jokaisessa sarjapelissä tällä kaudella, eikä seura luopuisi hänestä mielellään, mutta joukkueen manageri Javi Graciakin on myöntänyt, että Doucourén lähtö on mahdollinen.

Halvalla PSG ei häntä ole saamassa. Doucourén ja Watfordin sopimus ulottaa kesään 2023 asti, ja jokainen seura tietää, että pariisilaisilla riittää kahisevaa.