Teemu Pukille sataa kunniaa Englannissa – tykitti marraskuussa huimat tehot

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!

Norwichin ja Huuhkajien ykköstykki Teemu Pukki on ehdolla Englannin Mestaruussarjan viralliselta taholta marraskuun pelaajaksi. Aiemmin Pukki nappasi jo samaisen ehdokkuuden pelaajayhdistykseltä. Kuukauden valinnat tehdään perjantaina.

Eikä ihme. Pukki oli huimassa iskussa marraskuussa Norwichin paidassa. Suomalaishyökkääjä teki kolmessa ottelussa viisi maalia. Kruununa oli ottelu Millwallia vastaan, jossa Pukki teki ottelun voittomaalin vasta lisäajan seitsemännellä minuutilla, lue lisää.

Pukin vahvan vireen ansiosta Norwich keikkuu tällä hetkellä sarjakärjessä. Myös Pukin päävalmentaja Daniel Farke on Norwichin vahvojen otteiden myötä ehdolla kuukauden manageriksi.

Pukki, 28, on Mestaruussarjan maalipörssissä kolmantena 11 maalilla ja kolmella maaliin johtaneella syötöllä. Sarjan virallisilla nettisivuilla Pukin ehdokkuutta perusteltiin vahvoilla tehoilla ja hyökkääjän viimeistelytaitoa kehuttiin.

Pukin lisäksi ehdolla ovat Aston Villassa lainalla Chelseasta pelaava Tammy Abraham, Nottinghamin keskikenttäpelaaja Joe Lolley sekä Middlesbrough’n maalivahti Darren Randolph.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!