Manchester United kärsii tällä hetkellä pahasta topparipulasta.

Lauantaina joukkue pelasi Southamptonia vastaan Valioliigassa 2-2-tasapelin. United pelasi kolmen pelaajan puolustuslinjalla, jossa olivat toppari Phil Jones sekä keskikenttäpelaajat Scott McTominay ja Nemanja Matić.

Toppareista loukkaantuneina ovat Chris Smalling, Eric Bailly, Victor Lindelöf ja Marcos Rojo, joka oli lauantaina puolikuntoisena vaihtopenkillä.

Manchester United etsi tiettävästi jo viime kesänä keskuspuolustajaa riveihinsä, muttei sellaista onnistunut saamaan. Brittimediassa on liikkunut tällä viikolla huhuja, joiden mukaan United teki hiljattain Napolille 103 miljoonan euron tarjouksen huipputoppari Kalidou Koulibalysta, mutta italialaisseura hylkäsi sen.

Unitedin managerilta José Mourinholta kysyttiin aiheesta Southampton-pelin jälkeen.

– En voi vastata tuohon kysymykseen. Koulibaly on Napolin pelaaja, ja minä en puhu muiden joukkueiden pelaajista, sanoi Mourinho FourFourTwon mukaan.

United nousi Southamptonia vastaan kahden maalin tappiolta tasoihin, mutta Mourinho ei ollut tyytyväinen.

– Tulos ei ollut hyvä, joten minun on sanottava, että menetimme pisteitä. Jos nousee 0-4-tappiosta 4-4-tasapeliin, niin sanoisin varmaankin samoin.

– Se oli hyvä nousu. Se oli menetetty peli, mutta saimme pisteen. Normaalisti sanottaisiin, että se oli positiivinen piste.