AC Milan voitti tiistaina Napolin Italian cupissa 2-0 ja eteni kilpailun välieriin.

Ottelun suuri sankari oli Milanin uusi hyökkääjä Krzysztof Piątek, joka iski pelin molemmat maalit.

Hän siirsi Milanin johtoon jo kymmenen minuutin jälkeen. Piątek nappasi Diego Laxaltin pitkän syötön mukaansa ja ujutti pelivälineen takakulmaan.

Puolalaiskärjen toinen osuma näki päivänvalon 27. minuutilla. Tällä kertaa pallon pelasi linjan taakse toinen talvihankinta Lucas Paquetá. Piątekin oli vielä jallitettava Napolin toppari Kalidou Koulibaly ennen kuin hän tykitti tarkan laukauksen samaiseen takakulmaan.

Piątek debytoi Milanin paidassa viime viikonloppuna Serie A:ssa 0-0-tasapelissä Napolia vastaan, mutta tiistaina hän oli ensimmäistä kertaa uudessa seurassaan avauskokoonpanossa.

Puolalaishyökkääjä siirtyi Milaniin Genoasta, jolle hän iski 21 ottelussa yhteensä 19 maalia. Nyt Piątekin saldo tällä kaudella on 23 peliä ja 21 osumaa. Maaleistaan kahdeksan hän on tehnyt Italian cupissa, jonka maalipörssiä hän johtaa suvereenisti (seuraavalla kolme maalia).

Milan on ensimmäinen joukkue, joka on selvittänyt tiensä tällä kaudella Italian cupin välieriin. Muista kolmesta jatkopaikasta kamppaillaan otteluissa Fiorentina-AS Roma, Atalanta-Juventus ja Internazionale-Lazio.