Barcelonan tuore huippuhankinta Frenkie de Jong paljastaa hylänneessä sekä PSG että Manchester Cityn tarjoukset. 21-vuotias Hollannin maajoukkuemies siirtyi eilen Camp Noulle 75 miljoonan euron hintaan 11 miljoonan bonuksilla.

Keskikenttäpelaaja siirtyy Barcaan kesällä.

– Puhuin PSG:n kanssa, mutta juttelin Maxwellin kanssa ja agenttini ilmoitti etten olisi siirtymässä sinne. Neuvottelin myös Pep Guardiolan kanssa Manchester Cityyn siirtymisestä, De Jong kertoi NOS:n haastattelussa.

– Olen ylpeä siitä, että nämä seurat ja myös muutkin halusivat värvätä minut. Barcelona oli kuitenkin halunnut minut jo pitkään ja tiedän, etteivät he olleet hyvässä taloudellisessa tilanteessa käyttääkseen sellaista rahasummaa.

– Se on aina ollut unelmaseurani. He ovat olleet vakavissaan hankkimassa ja minua ja seuranneet minua pienestä pitäen. Se teki minusta heidän faninsa.

De Jong on pelannut tällä kaudella 16 sarjapeliä Ajaxin edustuksessa ja 11 Mestarien liigan ottelua karsinnat mukaanlukien. Nuorukaisen vyöltä löytyy myös viisi ottelua Hollannin maajoukkueesta.