Cesc Fàbregas jätti hyvästit Chelsealle? – ”Aika todella lentää”

© Kuva: Getty Images
Mohamed Salah johtaa Egyptin avausvoittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Chelsean Cesc Fàbregas pelasi lauantaina mahdollisesti viimeisen ottelunsa seuransa.

Fàbregas, 31, ja Chelsea kaatoivat FA Cupin kolmannella kierroksella Nottingham Forestin 2-0. Keskikentällä viihtyvä espanjalainen toimi ottelussa Chelsean kapteenina.

Vuodesta 2014 lähtien lontoolaisseuraa edustanut Fàbregas otettiin vaihtoon 85. minuutilla, ja hän sai valtaisat aplodit Stamford Bridgen kotikannattajilta. Ottelun jälkeen espanjalainen kävi kyyneleet silmissä kiittämässä faneja.

Hänen on huhuttu siirtyvän Ranskan pääsarjan AS Monacoon, jota valmentaa hänen entinen joukkuekaverinsa Thierry Henry. Siirtoa ei ole vielä vahvistettu, mutta Fàbregas antoi ymmärtää, että huhuissa on jotain perää.

– En odottanut tämän kaiken tapahtuvan tänään. En voi sanoa mitään, koska kunnioitan Chelseaa, mutta kaikki tietävät tilanteeni, kommentoi Fàbregas BBC:lle.

– Aika lentää. Tuntuu kuin olisin aloittanut ammattilaisurani viime viikolla. Nyt siitä on jo yli 15 vuotta.

– Nuorille pelaajille yksi vinkki: Nauttikaa jokaisesta hetkestä. Sinun on oltava valmis pelaamaan kolmen päivän välein, elettävä kritiikin ja sen kanssa, että kaikki sanovat sinulle, kuinka hyvä olet. Ylä- ja alamäkiä tulee, mutta aika todella lentää.

Fàbregas on edustanut urallaan myös Barcelonaa ja Arsenalia.

Mohamed Salah johtaa Egyptin avausvoittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!