Cesc Fábregas pettyi Thierry Henryn potkuihin: ”Hän halusi minun pelaavan jokaisen pelin jokaisen minuutin”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Teemu Pukin maalilla jopa 223 euroa!

Pelaajalegenda Thierry Henry otti lokakuussa vastaan uransa ensimmäisen päävalmentajapestin, kun hänet nimettiin pahoissa vaikeuksissa olleen kasvattajaseuransa AS Monacon luotsiksi. Ranskalaisen haastava tehtävä oli hilata kriisiseura ylös allikosta, mutta koska kurssi ei koskaan merkittävästi muuttunut, sai Henry viime viikolla jälleen väistyä. Henryn seuraajaksi palkattiin hänen edeltäjänsä Leonardo Jardim.

Yksi Henryn Monacon hohdokkaimmista saagoista oli Valioliigassa pitkään pelanneen Cesc Fábregasin tammikuun alussa nähty siirto ruhtinaskuntaan vanhan pelikaverinsa valmentamaan joukkueeseen. Espanjalainen keskikenttäpelaaja ei kierrellyt tosiasiaa, että juuri Henryn valmentajanimitys oli iso tekijä hänen siirtonsa takana. Siksi 31-vuotias Fábregas onkin nyt ymmärrettävästi pettynyt.

– En aio valehdella. Yksi tärkeimmistä syistä siirrossani Monacoon oli, että Thierry soitti minulle. Hän halusi minun pelaavan jokaisen pelin jokaisen minuutin, Fábregas kertoi Goalin haastattelussa.

– Olemme surullisia, koska uskon aidosti, että Henrystä tulee huippuvalmentaja. Olen siitä varma.

– Jalkapallo ei odota. Ehkä se ei ollut oikea hetki, tai ehkä hänellä ei ollut riittävästi aikaa toteuttaakseen kaikkia suunnitelmiaan. Sellaista elämä on, 110 A-maaottelua pelannut Fábregas jatkoi.

Henry ja Fábregas pelasivat yhtä aikaa Arsenalissa vuosina 2003-2007.

Lähde: Sport1

Nappaa riskitön veto ja tienaa Teemu Pukin maalilla jopa 223 euroa!