Glen Kamaran tulevaisuus selviämässä – jo tänään uuden seuran lääkärintarkastuksessa?

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on nostattanut hyvillä peliesityksillään runsaasti kiinnostusta nykyistä seuraansa Dundee FC:tä isomman kokoluokan toimijoissa. 23-vuotiasta Kamaraa on viety huhuissa muun muassa Valioliigaan ja Bundesliigaan, mutta Evening Telegraphin mukaan voiton on nyt viemässä Skotlannin suurseura Glasgow Rangers.

Lehti kertoo, että Kamara on hyvin lähellä allekirjoittaa esisopimuksen Skotlannin Valioliigan kakkosena majailevan Rangersin kanssa. Esisopimus viittaisi Kamaran siirtyvän Steven Gerrardin valmentamaan miehistöön vasta tulevana kesänä, jolloin hänestä ei tarvitsisi maksaa lainkaan siirtokorvausta.

Dundee myisi luultavasti mieluiten Kamaran Rangersille kuitenkin jo tammikuussa, jotta se saisi timantistaan edes jonkinlaisen korvauksen.

Sky Sportsin tietojen mukaan Kamara ja Kilmarnockin Jordan Jones ovat Rangersin lääkärintarkastuksessa vielä tämän päivän aikana.

Aiemmin tällä viikolla Cardiffin valmentaja Neil Warnock vahvisti tarkkailleensa keskikentän pohjapelaaja Kamaraa suurella mielenkiinnolla.

Yhdeksän A-maaottelua Huuhkajissa pelannut Kamara on esiintynyt tällä kaudella 16 Dundeen liigaottelussa. Näissä hän on antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä.