Suomen miesten A-maajoukkue hävisi perjantaina Virolla 2-1-lukemin (otteluraporttiin TÄSTÄ).

Tulos ei tyydyttänyt Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervaa, mutta katsoessaan isompaa kuvaa, löysi hän leiristä paljon positiivista.

– Mutta tämä on maalintekopeli. Viro teki kaksi maalia, me jäimme yhteen ja tulosta pitää kunnioittaa, Kanerva kertoi Palloliiton verkkosivuilla.

Suomen ringissä oli mukana paljon nuoria ensikertalaisia. Sekä Viroa että Ruotsia vastaan ensikertalaisista pelasivat Saku Ylätupa, Lassi Lappalainen, Robert Ivanov, Kaan Kairinen ja Sebastian Dahlström.

– Kokonaisuudessaan pystyimme antamaan pelaajille aika laajasti peliaikaa. Ennen kaikkea leirillä oli monta debytanttia. Tänään nähtiin tuoreita kasvoja kentällä ja saadaan tärkeää infoa, Kanerva sanoi.

– Mielenkiintoisia esityksiä kokonaisuudessaan, ei pelkästään näissä peleissä vaan myös harjoituksissa.

– Jos ajatellaan kokonaisuutta, saatiin kaksi hyvää peliä – Ruotsi kellistettiin ja nyt tuli tappio. Harjoitusten ja palaverien kautta saatiin käytyä läpi peliajatusta joukkueen kanssa.

– Ainakin näppituntumalta täytyy olla tähän leiriin tyytyväinen. Totta kai tämä Viro-peli harmittaa, tätä ei olisi ikinä pitänyt hävitä, Kanerva totesi.