Joulukuussa Manchester Unitedista kenkää saanut José Mourinho on omien sanojensa mukaan yhä haluttu valmentaja.

United päästi Mourinhon menemään joukkueen aloitettua kautensa Valioliigassa huonommin kuin edelliseen 29 vuoteen. Hänen seuraajansa, väliaikaismanageri Ole Gunnar Solskjær, on voittanut kaikki seitsemän otteluaan manchesterilaisten peräsimessä.

Monet ovat epäilleet, että Mourinho on pudonnut nykyjalkapallon kelkasta, mutta portugalilaisluotsi kertoi BeIN Sportsille, että hänellä riittää yhä kysyntää. Hän on nauttinut vapaa-ajastaan, mutta uskoo palaavansa jo lähitulevaisuudessa töiden pariin.

– Olen ollut tyytyväinen näihin kolmeen viikkoon (potkujen jälkeen). Olen onnellinen tästä kokemuksesta ja minä tulen tekemään muutakin, mitä en normaalisti (valmentaessa) tekisi.

– Mutta minä tunnen itseni ja tiedän, että kamppailen maaliskuun lopussa onnellisuuteni kanssa.

– Tulen analysoimaan asioita. Olen hylännyt jo kolme tarjousta, koska ne eivät olleet mieleeni. Tulen olemaan rauhallinen. Mitä enemmän minulla on aikaa, sitä enemmän voin valmistautua. Seuraava askeleeni pitää olla sellainen haaste, joka saa minut onnelliseksi.

Mourinhoa vietiin jo huhuissa hänen entisiin seuroihiinsa Benficaan ja Real Madridiin, mutta hän kiisti väitteet paluustaan Portugaliin ja Espanjaan.