Juventuksen topparin ei tarvitse enää kirota Cristiano Ronaldon maaleja: ”Hän murskasi unelmani monta kertaa”

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Juventuksen toppari Giorgio Chiellini myöntää olevansa tyytyväinen, ettei hänen tarvitse enää pelata Cristiano Ronaldoa vastaan.

Ronaldo, 33, siirtyi Juventukseen viime kesänä Real Madridista 112 miljoonan euron kaupassa. Madridin vuosinaan portugalilaistähti pelasi Juventusta vastaan Mestarien liigassa seitsemän ottelua, joissa hän iski yhteensä kymmenen maalia. Noista osumista kaksi tuli kauden 2016-17 finaalissa ja kaksi kauden 2014-15 välierissä. Viime kaudella hän iski puolivälierissä kolme maalia Juventusta vastaan, kun Madrid eteni jatkoon yhteismaalein 4-3.

Maalinteko on luonnistunut Ronaldolta myös Juventuksessa, jolle hän on iskenyt tällä kaudella yhteensä 15 osumaa 25 ottelussa.

Chiellini, 34, sanoo BBC:n haastattelussa, että nyt on Juventuksen vuoro nauttia Ronaldon tehoista.

– Cristiano teki monta, monta, monta maalia meitä vastaan, ja hän murskasi unelmani monta kertaa.

– Ennen Mestarien liigan voittaminen oli unelma. Nyt se on tavoite, koska Cristiano on maailman paras pelaaja, ja me tarvitsemme häntä seuraavan askeleen saavuttamiseen.

– Hänellä on fantastiset taidot kentällä, mutta hän voi auttaa meitä myös kentän ulkopuolella hänen asenteellaan, sillä miten hän työskentelee, valmistautuu otteluihin ja jokapäiväisillä elämäntavoillaan. Joukkue on muuttunut.

Chiellinin mukaan Juventus on yksi suosikeista Mestarien liigan voittajaksi.

– Uskon, että olemme yksi neljästä tai viidestä voittajasuosikeista. Barcelona, Manchester City, Real Madrid, Bayern München… Mutta myös PSG ja Atlético Madrid voivat yltää voittoon, ja me olemme vielä niin kaukana tosipeleistä.

Juventus kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierissä Atléticon. Se johtaa Italian Serie A:ta 19 kierroksen jälkeen yhdeksän pisteen erolla Napoliin.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliKPV hankki liigakokemusta omaavan nuorukaisen keskikentälleen
Seuraava artikkeliTottenhamille raju takaisku: Maalitykki Harry Kane sivuun yli kuukaudeksi