Kokenut VPS-kapteeni janoaa kultaa Vaasaan: ”Ei se ole mikään salaisuus”

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HIFK - SJK overilla!

32-vuotias konkaripelaaja Sebastian Strandvall on pelannut Veikkausliigassa jo komeat 265 ottelua. Näissä hyvän potkutekniikan omaava keskikenttämies on tehnyt 51 maalia ja antanut 46 maalisyöttöä.

Strandvallin veikkausliigaura alkoi jo vuonna 2007, mutta viime kaudella syntyi miehen uusi yhden kauden maaliennätys, 10 maalia. Kapteenin peli kulkee ja arvostus on laaja, mutta yksi asia vielä puuttuu: joukkueen menestys. Ja sitä Strandvall janoaa kaudella 2019.

– Ei ole mikään salaisuus, että haluan voittaa kultaa Vaasaan Vepsulle. Se on ollut kauan tavoitteena ja siitä minä unelmoin, Strandvall kertoi Boom City Radion tuottamalle Radio Hietalahdelle.

– Uskon, että meillä on siihen mahdollisuudet. Meidän valmennuksemme on hyvä ja meidän toimintakulttuurimme on niin hyvällä tasolla.

Strandvall joutuu silti myöntämään, että resursseissa VPS joutuu antamaan tasoitusta joillekin muille seuroille.

– Toisaalta olen vähän huolissani siitä, että meillä ei tule olemaan niin paljon rahaa hankkia laatupelaajia välttämättä tarpeeksi. Joukkueen kokoaminen on varmasti valmennukselle todella haastavaa. Tosi tarkasti täytyy seuloa oikeat pelaajat, että meillä on iskukykyinen joukkue, VPS-kippari jatkaa.

Lähde: Veikkausliigan kotisivut

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HIFK - SJK overilla!