Englannin Mestaruussarjassa valmistaudutaan viikonlopun kärkikamppailuun, jossa Leeds kohtaa Norwichin lauantaina. Leedsin legendaarinen manageri Marcelo Bielsa sai vastata tietysti myös kysymyksiin koskien Teemu Pukkia.

Norwichin paras maalintekijä on tällä hetkellä sen verran kuuma hyökkääjä, ettei mies jää mainitsematta myöskään vastustajan managerin pitämässä lehdistötilaisuudessa. Pukki on iskenyt tällä kaudella jo 17 maalia 26 Mestaruussarjan ottelussa. Pukki on Mestaruussarjan maalipörssissä kolmantena.

Bielsa tietää, että Leedsin pitää olla erittäin tarkkana Pukin kanssa lauantaina.

– Hänen ominaisuutensa eivät ole yleisiä englantilaisessa jalkapallossa. Hän on pelaaja, jota on vaikea pimentää. Hän käyttää vaistojaan, hän on aina hyvässä peliasennossa saadessaan pallon ja hän tekee paljon liikkeitä.

– Hän pelaa hyvin yksinkertaisesti, mutta hän on tehokas, Bielsa kehui.

Leeds isännöi lauantaina Norwichia kello 19.30 alkavassa ottelussa. Ottelua voi seurata Viasatin kanavilta, jotka ovat viikonlopun ajan vapaasti katseltavissa, lue lisää tästä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Leeds United

@LUFC
💬 | Marcelo on the challenge Teemu Pukki will pose: "His skills are not common in English football. He's a player that's hard to neutralise, he uses his intuition, always in good positions to receive the ball, and makes many movements. He plays very simple, but he's efficient."