Lehti: Man United pulitti Mourinholle mittavan lähtökorvauksen – portugalilaisluotsilla nyt vapaat kädet

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus AC Oulun nollapelillä!

Manchester United maksoi José Mourinholle noin 16,5 miljoonaa euroa korvauksia välittömästi hänen potkujensa jälkeen, kertoo Daily Mail.

Mourinho sai kenkää Unitedin managerin paikalta 18. joulukuuta valmennettuaan joukkuetta kaksi ja puoli kautta. Hän voi nyt vapaasti siirtyä muihin tehtäviin saatuaan lähtökorvauksensa.

Daily Mailin lähteen mukaan Mourinhon ja Unitedin neuvottelut sopimuksen purkamisesta sujuivat ongelmitta. Portugalilaisvalmentajan kerrotaan olevan valmis odottamaan kauden loppuun asti uutta työpaikkaa, sillä hänellä ei ole kiire asian suhteen.

Mourinho allekirjoitti vuosi sitten Manchester Unitedin kanssa jatkosopimuksen, jonka oli määrä ulottaa ensi kauden loppuun saakka. Diilissä oli mukana myös jatko-optio yhdestä kaudesta.

Hän voitti Manchester Unitedissa Englannin liigacupin ja Eurooppa-liigan. Mourinhon entinen seura Benfica tavoitteli huhujen mukaan häntä uudeksi päävalmentajakseen, mutta portugalilaisluotsi kieltäytyi tehtävästä.

United nimitti entisen pelaajansa Ole Gunnar Solskjærin joukkueen väliaikaiseksi manageriksi loppukauden mittaisella sopimuksella. Solskjær on tähän mennessä voittanut kaikki viisi otteluaan Unitedin peräsimessä.

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus AC Oulun nollapelillä!