Man Unitedin väliaikaisluotsi kehui huhuttua seuraajaansa: ”Spekulaatiot ovat olemassa hyvästä syystä”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Manchester Unitedin väliaikaismanageri Ole Gunnar Solskjær ei ihmettele, että Tottenhamin käskyttäjää Mauricio Pochettinoa huhutaan hänen seuraajakseen.

Solskjær nimitettiin Unitedin manageriksi loppukauden mittaisella sopimuksella José Mourinhon saatua potkut joulukuussa. Norjalaisluotsi on aloittanut väliaikaispestinsä viidellä peräkkäisellä voitolla ja hän on ilmaissut olevansa valmis jatkamaan Unitedin managerina vakituisesti. Solskjær siirtyi manchesterilaisten manageriksi kotimaansa Moldesta, joka odottaa hänen palaavan Norjaan, kun sopimus Unitedin kanssa päättyy.

United matkaa sunnuntaina Valioliigassa juurikin Pochettinon ja Tottenhamin vieraaksi. Ottelusta on puhuttu Solskjærin ensimmäisenä todellisena testinä.

Solskjær ei ihmettelisi, jos viikonlopun vastustaja olisi hänen paikallaan ensi kaudella. Vuonna 2014 Tottenhamin manageriksi siirtynyt Pochettino on tehnyt hyvää työtä pääkilpailijoita pienemmällä budjetilla ja johdattanut joukkueensa kolme kertaa putkeen mitalisijoille Valioliigassa. Viime toukokuussa hän allekirjoitti Tottenhamin kanssa jatkosopimuksen, joka ulottaa kesään 2023 asti.

– Hän (Pochettino) on tehnyt todella hyvää työtä. Spekulaatiot ovat olemassa hyvästä syystä, koska hän on pärjännyt hyvin, sanoi Solskjær FourFourTwon mukaan.

– Mutta minun työni ei ole arvioida muita managereja. Minä keskityn itseeni ja joukkueeseeni.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!