Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat rikkoneet vuosien saatossa lukuisia ennätyksiä, mutta aivan kaikkeen hekään eivät ole pystyneet.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on koonnut verkkosivuilleen ennätyksiä, jotka eivät ole Messin tai Ronaldon nimissä – ainakaan vielä.

Finaalimaalit

Eniten maaleja Euroopan Cupin finaaleissa: 7 – Alfredo Di Stéfano, Ferenc Puskás
Eniten Euroopan Cupin finaaleja, joissa sama pelaaja on tehnyt maalin: 5 – Alfredo Di Stéfano (1956, 1957, 1958, 1959, 1960)
Eniten maaleja yhdessä Euroopan Cupin finaalissa: 4 Ferenc Puskás (1960)

Messi on onnistunut maalinteossa vain kahdessa Mestarien liigan finaalissa, kun taas Ronaldolla finaaliosumia on koossa neljä.

Uefan alaiset ottelut

Eniten otteluja Mestarien liigassa/Euroopan Cupissa (mukaan lukien karsinta): 177 – Iker Casillas
Eniten otteluja Uefan alaisissa seurajoukkuekilpailuissa: 184 – Iker Casillas

Messi on Uefan alaisten ottelujen tilastossa 28:ntena 133 ottelullaan, kun taas Ronaldo komeilee listan viitospaikalla 166 kamppailullaan. Mestarien liigassa Ronaldo on pelannut 162 ottelua ja Messi 129 ottelua.

Voitot eri seuroissa

Eniten finaalivoittoja eri seuroissa: 3 – Clarence Seedorf (Ajax, Real Madrid, Milan)

Ronaldo on voittanut Mestarien liigan Manchester Unitedin ja Real Madridin kanssa. Hän nousee tasoihin Seedorfin kanssa, mikäli Juventus vie himoitun pytyn tällä kaudella.

Vanhimmat maalintekijät

Mestarien liigan finaali: Paolo Maldini (36 vuotta 333 päivää)
Mestarien liiga: Francesco Totti (38 vuotta 59 päivää)
Euroopan Cup: Manfred Burgsmüller (38 vuotta 293 päivää)

Ronaldon ensimmäinen mahdollisuus Maldinin ennätyksen rikkomiseen avautuu vasta kaudella 2021–22, joten kärsivällisyyttä tarvitaan.

Nopeimmat maalit

Nopein Mestarien liigan maali: Roy Makaay (10,12 sekuntia)
Nopein Mestarien liigan finaalimaali: Paolo Maldini (53 sekuntia)

Ronaldon nopein Mestarien liigan maali on tullut neljännellä peliminuutilla ja Messin nopein osuma kolmannella minuutilla.

Hattutemput

Nopein Mestarien liigan hattutemppu: Bafétimbi Gomis (8 min)

Messi on iskenyt Mestarien liigassa peräti kahdeksan hattutemppua, mutta niistä nopein vei 22 minuuttia. Ronaldo puolestaan iski kolme maalia Malmön verkkoon 12 minuutissa.

Maalinteko peräkkäisinä kausina

Mestarien liigan kaudet, joissa sama pelaaja on tehnyt vähintään yhden maalin: 16 – Ryan Giggs

Messi on heiluttanut verkkoa 14 peräkkäisen kauden aikana. Myös Ronaldo on onnistunut samassa tempussa, mutta hän ei tehnyt maalia Manchester Unitedille kahden ensimmäisen kautensa aikana. Molemmat voivat yltää Giggsin ennätykseen kaudella 2020–21.

Yhden kauden maalit

Eniten maaleja yhden kauden aikana Uefan alaisessa kilpailussa: Radamel Falcao (18)

Portoa edustanut Falcao takoi Eurooppa-liigassa kaudella 2010–11 maalimäärän, johon Messi tai Ronaldo eivät ole kyennet vastaamaan. Messin paras kausi Mestarien liigassa oli 2011–12, jolloin hän iski 14 osumaa. Ronaldo puolestaan heilutti verkkoa 17 kertaa kaudella 2013–14.

Maalit per ottelu

Paras maaleja per ottelu -keskiarvo Euroopan Cupissa/Mestarien liigassa: 0,97 – Gerd Müller
Paras maaleja per ottelu -keskiarvo Uefan seurajoukkuekilpailuissa; 0,87 – Gerd Müller

Ronaldo on iskenyt keskimäärin 0,75 maalia ottelua kohti, kun taas Messin lukema on vieläkin parempi – 0,82. Müllerin ennätys, 34 maalia 35 ottelussa, vaikuttaa kuitenkin lyömättömältä.