Mestaruussarjassa odotetaan jo vesi kielellä lauantain kärkikamppailua, jossa Aapo Halmeen edustama Leeds United isännöi Teemu Pukin Norwich Cityä.

Leeds johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Norwichiin, kun molemmilla joukkueilla on pelattuna 29 ottelua.

-Nyt tässä vaiheessa tuntuu siltä kuin jokainen peli olisi cup-finaali. On oltava hereillä joka hetki. Olemme puhuneet tästä jaksosta, jolloin on uskomattoman vaikeita pelejä, Norwichin manageri Daniel Farke sanoo Eastern Daily Pressin mukaan.

Hyvävireinen Pukki viimeisteli viikonloppuna jo kauden 17. liigamaalinsa Sheffield Unitedin verkkoon. Hän antoi ottelussa myös maaliin johtaneen syötön.

– Intensiteetti ja laatu olivat erittäin korkeita. Lopussa sen saattoi lähes tuntea, että molempien joukkueiden pelaajat olivat aivan loppu, koska he käyttivät niin paljon energiaa – ei ainoastaan fyysisesti vaan myös henkisesti. Kun on Teemun, Billyn (Sharp) tai (Jordan) Rhodesin kaltaisia kärkipelaajia, nämä pystyvät ratkaisemaan pelin, kommentoi Farke.

Toppari Halme sai pelituntumaa maanantaina, kun Leeds kaatoi Sheffield Unitedin 1–0 U23-ottelussa. Nuorukaisen otteet keräsivät kehuja Leeds Live -sivustolla.

– Vaikuttava esitys puolustuksen sydämessä jättikokoiselta suomalaiselta. Seisoi kentällä kaikkien muiden yläpuolella ja osoitti sen voitetuilla pääpalloilla, sivusto arvioi.

– Dominoi täysin Sheffield Unitedin hyökkääjiä ja osoitti jälleen nauttivansa liukutaklauksista.