Postasiko Real Madrid -vahti jäähyväisviestin? – Valioliigasta Keylor Navasista rahakas tarjous

© Kuva: Getty Images

Costa Rican maajoukkuevahti Keylor Navas torjui Real Madridille kolme peräkkäistä Mestarien liigan mestaruutta, mutta nyt 32-vuotiaan luottotorjujan pahimmat pelot ovat käymässä toteen. Real Madrid hankki kesällä riveihinsä Thibaut Courtois’n. Vielä alkukaudesta Navas sai tähtiostoksesta huolimatta mukavasti peliaikaa, mutta valmentajan vaihduttua Julen Lopeteguista Santiago Solariin on Navasin ollut tyytyminen paikkaan vaihtopenkillä.

Sen jälkeen, kun Solari tuli lokakuun lopussa puikkoihin, Navas on saanut pelata vain kahdessa cup-ottelussa alasarjajoukkue Melillaa vastaan. Kaikkia La Ligan, Mestarien liigan ja seurajoukkueiden MM-turnauksen otteluita hän on joutunut seuraamaan sivusta.

Penkitykset ovat saaneet spekuloimaan Navasin lähtöhaluilla, eikä miehen tiistainen Instagram-päivitys ainakaan noita huhuja hillitse. Navas postasi sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa hän kättelee Realin faneja ja kirjoitti tekstiksi ”kiitos kaikesta”. Ei ole mikään ihme, että monet ovat tulkinneet postauksen Navasin ”jäähyväisviestiksi”.

Mediallehan tämä sopii, sillä huhumylly pyörähti Navasin osalta välittömästi käyntiin. Sportin mukaan kiihkeimmin kokeneen torjujan kintereillä ovat AS Roma ja Arsenal. Lehti kertookin Arsenalin tehneen Navasista Realille jo 16 miljoonan euron tarjouksen.

Arsenalin maalia on vartioinut tällä kaudella 19 ottelussa saksalainen Bernd Leno ja 11 ottelussa 36-vuotias tshekkivahti Petr Cech. Cechin nykyinen sopimus päättyy tämän kauden lopussa.