PSG-luotsin kärsivällisyys lopussa? – ”Toivottavasti kaikki tietävät, mikä päivä nyt on”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain on rakentanut jo vuosikausien ajan joukkuetta, jolla tähdätään enemmän kuin mitään muuta Mestarien liigassa menestymiseen. Rahaa ei ole projektin edetessä säästelty, mutta paineet ovat valmentajille vastaavasti erittäin kovat.

Tällä kaudella nuo paineet otti kantaakseen saksalainen Thomas Tuchel, joka oli tehnyt hyvää jälkeä Mainzissa ja Borussia Dortmundissa. Tuchelin johdolla PSG ei ole hävinnyt otteluakaan Ligue 1:ssä, mutta valmentaja tietää hyvin, mitä häneltä odotetaan. Vaikkei kukaan Tuchelin valmennusosaamista epäilekään, penää luotsi seurajohdolta toimia. Siirtoikkuna kun sulkeutuu tulevana torstaina.

PSG:hen on yhdistetty sitkeästi Zenitin 24-vuotias argentiinalainen Leandro Paredes, mutta Tuchel ei miehen saapumisesta ole vielä vakuuttunut.

– En tiedä. Tavallisesti odottaisimme häntä jo. Kaikki sanovat minulle, että asia on hoidossa, mutta hän ei ole täällä, Tuchel hämmästeli Le Parisienille.

– Minä olen huolissani. Me tarvitsemme pelaajia. Ehkä hyökkäävän pelaajan, nyt kun Neymar loukkaantui. Me odotamme Leandroa, mutta hän ei ole täällä.

Paris Unitedin mukaan PSG ja Zenit olisivat jo päässeet sopuun Leandro Paredesin siirrosta. PSG maksaisi puolustavasta keskikenttämiehestä 40 miljoonaa euroa sekä mahdollisesti viisi miljoonaa lisää bonuksina. Siirtosumma johtaisi kuitenkin vaikeuksiin, sillä Financial Fair Playn raameissa pysyäkseen PSG saisi käyttää uusiin pelaajiin vain 30-35 miljoonaa euroa – ellei se sitä ennen myisi vähintään yhtä pelaajaansa.

– Toivon, että Paredesin siirto tapahtuu. Minulle sanotaan ”kyllä”, mutta nyt on 27. tammikuuta. Toivon, että jokainen tietää, mikä päivä tänään on, Tuchel jyrähti.

– Paredes ei ole pukukopissamme. Meillä on tavoitteita tässä seurassa. Yltääksemme tavoitteisiimme meidän täytyy vahvistua, seuran ja pelaajien kunnianhimon tähden.

– Tilanne oli sama jo kesällä. Nyt asia on vain vielä vakavampi loukkaantumisten takia.

Se, että hollantilaistalentti Frenkie de Jong livahti PSG:n käsistä Barcelonan haaviin, on nostattanut spekulaatioita seuran urheilujohtaja Antero Henriquen asemasta. Tuchel ei kuitenkaan paljastanut, millaisia keskusteluja hän on Henriquen kanssa käynyt.

– En voi paljastaa, mitä olen sanonut seuralle. Minä olen vastuussa pelaajilleni. Emme pysty ihmeisiin. Meiltä puuttuu pelaajia keskikentän keskustasta, Tuchel julistaa.

PSG:n keskikentältä on sairastuvalla italialainen Marco Verratti. Seuran akatemian oma kasvatti Adrien Rabiot on puolestaan suljettu pois treenivahvuudesta vireillä olevan seurasiirron takia. Pariisilaisten on kerrottu havittelevan viimeksi Bayern Münchenin Renato Sanchesia ja Evertonin Idrissa Gueyeta, mutta molempia toistaiseksi turhaan.

PSG kohtaa helmikuussa Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Manchester Unitedin, ja mitä todennäköisimmin ilman Neymaria.

Lähde: Transfermarkt


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliAtlético lainasi entisen Real Madrid -hyökkääjän – ”Olen todella ylpeä”
Seuraava artikkeliL’Equipe: PSG:lle kammottavia uutisia – Neymar sivussa ainakin kaksi kuukautta