Robert Lewandowskin entinen agentti paljasti: Hyökkääjän vaimo kaatoi PSG-siirron

© Kuva: Getty Images
Uruguaylle murskavoitto nuoresta Japanista? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Bayern Münchenin Robert Lewandowski oli siirtohuhujen keskellä läpi viime kevään ja kesän.

Monet odottivat puolalaisen siirtyvän muihin maisemiin Saksan Bundesliigasta.

Lewandowskin entinen agentti Cezary Kucharski paljasti Piłka Nożnan haastattelussa, että hyökkääjällä oli useampi vaihtoehto kesällä, jolloin Kucharski toimi vielä pelaajan edustajana siirtomarkkinoilla.

– Hänellä oli paljon vaihtoehtoja. PSG-siirto kaatui siihen, kun hänen vaimonsa ei halunnut lähteä sinne. He eivät myöskään halunneet muuttaa Englantiin. Robertia kiinnosti ainoastaan Espanjan aurinko ja Real Madrid, Kucharski totesi.

– Olisimme voineet taistella siirron eteen, mutta siinä oli mukana riskejä ja emme välttämättä olisi saaneet häntä Real Madridiin tai allekirjoittamaan huomattavasti rahakkaampaa jatkosopimusta Bayernin kanssa. En koskaan halunnut ottaa hänen kanssaan riskejä.

30-vuotias kärki on tehnyt tällä kaudella 24 pelaamassaan ottelussa komeat 22 maalia.

Uruguaylle murskavoitto nuoresta Japanista? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!