Huuhkajien Robin Lod otti sankarin viitan harteilleen Segundan sarjaottelussa Alcórconia vastaan. Lod teki yhden ja syötti yhden maalin, kun Sporting Gijón voitti Alcórconin kotonaan maalein 2-0.

Sportingin avausmaali syntyi jo toisella peliminuuttilla. Maalia tuuletti kärkimies Uros Djurdjevic, mutta ison kiitoksen esityöstään ansaitsee suomalainen. Lod lähetti Djurdjevicille täydellisyyttä hipovan keskityksen puolustajien väliin, ja tällä oli miellyttävä tehtävä puskea pallo maaliin.

Kotijoukkue Sporting aloitti toisen puoliajan aivan yhtä ryminällä. Nytkin pallo haettiin Alcórconin maalista heti jakson alkajaisiksi. Onneakin matkassa oli. Vieraiden puolustaja oli hyvin lähellä puskea pallon omaan häkkiin, mutta tolppa pelasti vielä pelaajan häpeältä. Paluupallo kimposi kuitenkin Robin Lodille, joka ei arastellut lainkaan käyttää tilannetta kylmänviileästi hyväkseen. Pallo lähietäisyydeltä maaliin ja taululle 2-0.

Real Sporting

@RealSporting
⏰ 46' | ⚽ 2-0 | @Paston_es

¡¡¡¡¡¡GOOOOLAAAAAZO de Robin Lod en el minuto 1 de la segunda parte!!!!!!!!

¡¡¡Vamoooooossssss Sporting!!!

#SportingAlcorcón
#PuxaSporting
#ReviveTusValores

53. minuutilla Lod otettiin kentän laidalle, ja kentälle juoksutettiin Carlos Carmona.

Onnistumiset tekevät Lodille epäilemättä hyvää, sillä hän oli lievän loukkaantumisen takia sivussa Sportingin kolmesta edellisestä sarjapelistä. Maalinteossa Lod oli onnistunut Sportingin paidassa ennen tätä päivää kerran, elokuun lopussa Gimnástic de Tarragonaa vastaan. Tuo ottelu oli ”Zorro Blancoksi” ristityn Lodin ensimmäinen Sportingin paidassa.

Sporting Gijón voitti ottelun maalein 2-0.

Ottelun lopputulos päivitetty juttuun 20.1. klo 18.50.