21-vuotias keskuspuolustaja Leo Väisänen avasi Eerste Divisien kevätkauden komeasti kahden maalin ottelulla. Sarjakärki FC Den Bosch esitteli kilpailun ääripäiden eroja rökittämällä jumbosijalla majailevan Dordrechtin vieraskentällä tylysti numeroin 6-2. Väisänen teki Den Boschille 0-1- ja 1-4 -maalit. Kukaan toinen pelaaja ei onnistunut maalinteossa kahta kertaa. Kaksi vieraiden maaleista oli Dordrechtin omia maaleja.

FC Den Bosch

@mijnfcdenbosch
DOELPUNT LEO VÄISÄNEN!! #metheelmijnhart #dordbo

Väisänen teki joukkueelleen myös syyskauden aikana yhden maalin, joten kauden kokonaissaldo on nyt kolme osumaa. Topparin yhden kauden maaliennätys 4 maalia on kaudelta 2016, jolloin hän teki HJK:lle yhden maalin Suomen Cupissa, kaksi Klubi 04:lle Kakkosessa ja yhden PK-35:lle Veikkausliigassa. Transfermarktin tilastojen mukaan kahden maalin peli on Väisäsen uralla toinen, sillä elokuussa 2016 hän osui Kakkosessa FC Espoon verkkoon kahdesti.

Hollannin toisella sarjatasolla pelaavista muista suomalaisista yksikään ei ollut joukkueensa kokoonpanossa sunnuntaina. Saku Ylätuvan (Jong Ajax) ja Tim Väyrysen (Roda JC) poissaolon selittänee Huuhkajien Qatarin harjoitus- ja otteluleiri, mutta sivussa olivat lisäksi myös Richard Jensen (Roda JC) ja Janne Saksela (Sparta Rotterdam). Sakselan poissalo johtui loukkaantumisesta.