Teemu Pukki alusti ensimmäisen ja viimeisteli toisen, kun hänen edustamansa Norwich City jäi 2–2-kotitasapeliin sarjakolmosen Sheffield Unitedin kanssa.

Norwich siirtyi ottelussa johtoon, kun peliä oli takana reilut kymmenen minuuttia. Pukki alusti ja Onel Hernandez viimeisteli. Johto säilyi ensimmäisen puoliajan lisäajalle, kun Billy Sharp toi neljännellä lisäminuutilla Sheffieldin tasoihin rangaistuspotkusta.

Toisen puoliajan alussa Pukki vei Norwichin uudelleen johtoon, mutta Sharp tasoitti pelin kymmenen minuuttia ennen loppua pitäen Sheffieldin kolmen pisteen päässä Kanarialinnuista.

Norwichin ero Mestaruussarjan kärjessä olevaan Leeds Unitediin kasvoi pistemenetyksen takia kolmeen pisteeseen. Leeds kaatoi omassa ottelussa Rotherhamin vieraissa lukemin 1–2. Aapo Halme seurasi koko ottelun Leedsin vaihtopenkiltä.