Huuhkajien kärkimies Teemu Pukki vietti lauantaina jälleen kerran tehoiltaa, kun hän teki maalin ja syötti yhden Norwichin 2-2 -tasapelissä Sheffield Unitedia vastaan. Pukki on tehnyt Norwichille kauden aikana nyt 17 maalia, joista 16 on syntynyt Mestaruussarjan otteluissa. Pukki on sarjan maalitilastossa jaetulla toisella sijalla Aston Villan Tammy Abrahamin jälkeen.

Norwich-leirissä ollaan oltu epäilemättä äärimmäisen tyytyväisiä suomalaisen hankintaan. On chanttia, on Pukki-T-paitaa ja ties mitä. Ja mikä seuran kannalta kenties parasta, Pukki saapui Norwichiin viime kesällä ilmaissiirrolla.

Jos epäilit jo kaikkien ylisanojen tulleen Pukin kohdalla käytetyiksi, niin erehdyit. Norwich nimittäin twiittasi Pukista sunnuntaina paljon puhuvan ytimekkään lauseen:

– Jalkapallohistorian paras ilmaissiirtoko, Norwich kysyi Twitter-tilillään.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Best free transfer in the history of football? 🤔🙌 #ncfc

Twiitin kommenttikentässä kilpaileviksi ehdokkaiksi titteliin ehdotetaan muun muassa legendaarista brittitopparia Sol Campbellia, Liverpoolin luotettavaa James Milneriä tai Borussia Dortmundista ilmaiseksi Bayern Müncheniin siirtynyttä Robert Lewandowskia.

Anteeksi keitä?