Alfredo Morelosilla neljän maalin ilta – Glen Kamara keräsi fanien kehut

© Kuva: Getty Images

HJK:ssa vuosina 2016 ja 2017 maaleja mättänyt Alfredo Morelos oli hirmutikissä, kun Rangers pöllytti keskiviikkona Kilmarnockia Skotlannin Cupissa maalein 5-0. Kolumbialaishyökkääjän nimiin kirjattiin maaleista neljä.

22-vuotias Morelos oli viettänyt edelliset kolme ottelua pelikiellossa, ja ilmeisesti pelinälkä vain kasvoi katsomon puolella. Paluu ei olisi juuri tehokkaampi voinut olla.

– Hänellä on valtavasti potentiaalia ja maalintekijän nälkä, kokenut joukkuetoveri Jermain Defoe totesi lehdistötilaisuudessa Morelosista.

– Harjoituksissakin huomaa, että Morelosilla on sellainen nälkä, jota ei voi kenellekään opettaa.

Morelos on ollut kauden aikana mukana peräti 37 Rangersin maalissa (27 maalia ja 10 syöttöä 39 pelissä). Vertailun vuoksi TOP 5 -liigojen pelaajista vain Lionel Messi ja Kylian Mbappé ovat olleet tehokkaampia.

Vaikka Morelos olikin luonnollisesti ottelun hahmo, sai vuolaita kehuja otteistaan myös Huuhkajien Glen Kamara. Kamara pelasi pelissä 80 minuuttia, ja teki esityksellään Rangersin faneihin hyvän vaikutuksen. Kilmarnockin maalivahdin ulosajo koitui siitä, kun hän huitaisi kyynärpäällään Kamaraa kasvoihin.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…