Angel Di Marían viileä käytös katsomosta heitetyn pullon kanssa kuin koston symboli

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain otti tiukan otteen paikasta Mestarien liigan puolivälierissä, kun se haki Old Traffordilta 2-0 -vierasvoiton Manchester Unitedista. Unitedilla on tuloksen jälkeen melkoinen vuori kiivettävänään, sillä viimeisellä 34 kerralla, kun kotijoukkue on hävinnyt Mestarien liigan pudotuspeleissä avausosan kotonaan vähintään kahdella maalilla, on jatkoon edennyt avausosan voittaja.

Unitedin tilannetta ei helpota lainkaan se, että hyvään vireeseen äitynyt Paul Pogba on toisesta osaottelusta pelikiellon takia sivussa. Täysi syy hymyyn oli sen sijaan Ángel di Marialla, joka palasi Old Traffordille pelattuaan siellä Unitedin paidassa kaudella 2014-2015. Kausi oli argentiinalaisen koko vuosikymmenen kehnoin, ja hän poistui Englannista flopin leima otsassaan, ja löysi uuden henkisen kotinsa Pariisista.

Tiistaina Old Traffordin kotiyleisö löi Di Maríalle painetta niin hyvin kuin suinkin osasi. Miehelle buuattiin, vislattiin ja huudeltiin ties mitä, mutta taituri ei häkeltynyt, vaan ratkaisi ottelun. Di Marian pääkoppa kesti psyykkauksen erinomaisesti, hän pelasi vahvan ottelun ja miehen lapikkaasta lähti syöttö PSG:n molempiin maaleihin. Ja kaikki tämä sen jälkeen, kun Di Marian peli näytti jäävän kesken jo avausjaksolla Ashley Youngin taklattua hänet päin katsomon ja kentän välistä aitaa.

Kuin kostonsa symbolina Di Maria otti lopullisesti viimeisen sanan Unitedin kannattajista, kun katsomosta heitettiin täysi olutpullo häntä kohti. Onneksi puteli ei osunut Di Marian päähän. Mies ei myöskään suotta provosoinut, heittänyt pulloa takaisin tai jäänyt surkuttelemaan kohtaloaan tuomarille, vaan elehti ottavansa pullosta huikan. Viileä käytös kuin kruunasi Di Marian muutenkin hienon iltapuhteen.

Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!