Angel Di Marían viileä käytös katsomosta heitetyn pullon kanssa kuin koston symboli

© Kuva: Getty Images
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Paris Saint-Germain otti tiukan otteen paikasta Mestarien liigan puolivälierissä, kun se haki Old Traffordilta 2-0 -vierasvoiton Manchester Unitedista. Unitedilla on tuloksen jälkeen melkoinen vuori kiivettävänään, sillä viimeisellä 34 kerralla, kun kotijoukkue on hävinnyt Mestarien liigan pudotuspeleissä avausosan kotonaan vähintään kahdella maalilla, on jatkoon edennyt avausosan voittaja.

Unitedin tilannetta ei helpota lainkaan se, että hyvään vireeseen äitynyt Paul Pogba on toisesta osaottelusta pelikiellon takia sivussa. Täysi syy hymyyn oli sen sijaan Ángel di Marialla, joka palasi Old Traffordille pelattuaan siellä Unitedin paidassa kaudella 2014-2015. Kausi oli argentiinalaisen koko vuosikymmenen kehnoin, ja hän poistui Englannista flopin leima otsassaan, ja löysi uuden henkisen kotinsa Pariisista.

Tiistaina Old Traffordin kotiyleisö löi Di Maríalle painetta niin hyvin kuin suinkin osasi. Miehelle buuattiin, vislattiin ja huudeltiin ties mitä, mutta taituri ei häkeltynyt, vaan ratkaisi ottelun. Di Marian pääkoppa kesti psyykkauksen erinomaisesti, hän pelasi vahvan ottelun ja miehen lapikkaasta lähti syöttö PSG:n molempiin maaleihin. Ja kaikki tämä sen jälkeen, kun Di Marian peli näytti jäävän kesken jo avausjaksolla Ashley Youngin taklattua hänet päin katsomon ja kentän välistä aitaa.

Kuin kostonsa symbolina Di Maria otti lopullisesti viimeisen sanan Unitedin kannattajista, kun katsomosta heitettiin täysi olutpullo häntä kohti. Onneksi puteli ei osunut Di Marian päähän. Mies ei myöskään suotta provosoinut, heittänyt pulloa takaisin tai jäänyt surkuttelemaan kohtaloaan tuomarille, vaan elehti ottavansa pullosta huikan. Viileä käytös kuin kruunasi Di Marian muutenkin hienon iltapuhteen.

Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa.

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliMarkku Kanerva paljasti uudessa podcast-ohjelmassa: Roman Eremenko on Huuhkajien käytettävissä EM-karsinnoissa: ”Samalla viivalla kuin muutkin”
Seuraava artikkeliMario Balotelli sirotteli suolaa Man United -fanien haavoihin: ”Hyvää yötä”