Bayern Münchenin 22-vuotiasta Kingsley Comania ei vain onni suosi. Ranskalaislaiturilta jäi jo syyskaudella 17 ottelua väliin nilkkavamman takia, ja nyt hän joutuu jälleen sairastuvalle. Myös aiemmilla kausilla Coman on kärsinyt useista loukkaantumisista.

Comanin tuorein loukkaantuminen syntyi lauantaisessa bundesliigaottelussa Hertha Berliniä vastaan. Coman tuli kentälle 58. minuutilla Franck Ribéryn tilalle, mutta joutui linkuttamaan takaisin vaihtoon vain yhdeksän minuuttia myöhemmin. Tällöin pelivuoron sai Thomas Müller.

– Olemme nähneet, että Coman on ahertanut viime viikkoina runsaasti. Ja kun ahertaa paljon, on aina riski loukkaantua, Bayernin valmentaja Niko Kovac kommentoi Transfermarktin mukaan.

FC Bayern München

@FCBayern
King wird uns vorerst fehlen 😕

➡ fcbayern.com/bmwZO

#MiaSanMia #Coman

Comanin tuorein vamma on vasemman jalan takareiden revähdys. Mieheltä jäävät varmuudella väliin bundesliigaottelut Borussia Mönchengladbachia ja Wolfsburgia vastaan, mutta myös 13.3. pelattava Mestarien liigan ottelun Liverpoolia vastaan on vaarassa. Otteluparin Liverpoolissa pelattu avausottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Kaikkiaan Transfermarkt listaa Comanille viimeisten neljän kauden aikana peräti 16 eri loukkaantumista tai sairastumista. Näiden vuoksi ranskalainen on missannut 63 Bayern Münchenin ottelua.

GOAL

@goal
58' Kingsley Coman comes on for Bayern Munich 💪

67' Kingsley Coman comes off injured 🤕

Can't catch a break.

#FCBBSC

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Kingsley Coman leaves the stadium limping [📸 @Plettigoal]

Bayern voitti ottelun Hertha Berliniä vastaan maalein 1-0.