Cristiano Ronaldon vire ei hyydy – rajapyykit paukkuivat taas

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Cristiano Ronaldo osui jälleen kerran tolppien väliin sunnuntaina, kun Juventus kukisti vieraskentällä Sassuolon 3-0. Ronaldon maali oli ottelun toinen, ja syntyi pelin 70. minuutilla. Juventuksen muista maaleista vastasivat Sami Khedira ja Emre Can.

Maali oli Ronaldolle jo kauden 20:s. Serie A -otteluissa maaleista on syntynyt 18, ja Ronaldo komeileekin sarjan maalipörssin kärjessä, kaksi maalia Fabio Quagliarellaa ja Duvan Zapataa enemmän tehneenä.

Samalla portugalilainen varmisti, että komea putki jatkuu. Hän on nyt rikkonut 20 maalin rajapyykin 13 kaudella peräkkäin.

Ronaldo on tehnyt vähintään yhden maalin yhdeksässä Serie A:n vierasottelussa peräkkäin. Putki on pisin sitten kauden 1992-1993, jolloin Giuseppe Signori maalasi kymmenessä reissupelissä putkeen.

Ronaldon vahva putki vieraskentällä ei kuitenkaan koske Italian Cupia, jonka molemmissa Juventuksen otteluissa hän jäi ilman maaleja, tai Mestarien liigaa, jossa Ronaldo jäi maaleitta kaikissa tähänastisissa vierasotteluissa Valencian, Manchester Unitedin ja Young Boys Bernin vieraana.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!