Cristiano Ronaldo osui jälleen kerran tolppien väliin sunnuntaina, kun Juventus kukisti vieraskentällä Sassuolon 3-0. Ronaldon maali oli ottelun toinen, ja syntyi pelin 70. minuutilla. Juventuksen muista maaleista vastasivat Sami Khedira ja Emre Can.

Maali oli Ronaldolle jo kauden 20:s. Serie A -otteluissa maaleista on syntynyt 18, ja Ronaldo komeileekin sarjan maalipörssin kärjessä, kaksi maalia Fabio Quagliarellaa ja Duvan Zapataa enemmän tehneenä.

Samalla portugalilainen varmisti, että komea putki jatkuu. Hän on nyt rikkonut 20 maalin rajapyykin 13 kaudella peräkkäin.

OptaPaolo

@OptaPaolo
20 - Cristiano #Ronaldo has scored at least 20 goals (all comps) in all the last 13 seasons (1 Juventus, 9 Real Madrid, 3 Man United). Polyglot. #SassuoloJuve

Ronaldo on tehnyt vähintään yhden maalin yhdeksässä Serie A:n vierasottelussa peräkkäin. Putki on pisin sitten kauden 1992-1993, jolloin Giuseppe Signori maalasi kymmenessä reissupelissä putkeen.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
Cristiano en sus últimos 9️⃣ partidos fuera de casa en la Serie A 🇮🇹:

⚽️
⚽️
⚽️⚽️
⚽️
⚽️
⚽️
⚽️
⚽️
⚽️

Nadie lograba algo así en la liga italiana desde que Giuseppe Signori marcara en 🔟 partidos consecutivos como visitante, entre mayo de 1992 y febrero de 1993.

Ronaldon vahva putki vieraskentällä ei kuitenkaan koske Italian Cupia, jonka molemmissa Juventuksen otteluissa hän jäi ilman maaleja, tai Mestarien liigaa, jossa Ronaldo jäi maaleitta kaikissa tähänastisissa vierasotteluissa Valencian, Manchester Unitedin ja Young Boys Bernin vieraana.