Suomen Cupin viime vuoden finalistit FC Inter ja Helsingin Jalkapalloklubi ottavat tänään, lauantaina, kilpailussa yhteen Veikkausliigan karsinnassa.

Inter isännöi Klubia kello 13.00 Turussa Javenture-Areenalla.

Cupin hallitseva mestari Inter avasi tämän vuoden turnauksen 2-1-voitolla IFK Mariehamnia vastaan. Viime kaudella Veikkausliigan voittanut HJK on ehtinyt pelata Suomen Cupissa jo kaksi ottelua. Se voitti ensimmäisessä pelissään paikallisvastustaja HIFK:n 1-0 ja pelasi toisessa IFK Mariehamnin kanssa 2-2-tasapelin.

Interin uudelle päävalmentajalle José Riveirolle lauantain vastustaja on todella tuttu. Riveiro toimi 2,5 vuotta Mika Lehkosuon kakkosvalmentajana HJK:ssa ennen lähtöään Turkuun.

Hänellä pelissä on enemmänkin kuin kolme pistettä.

– Siitä ei ole montaakaan kuukautta, kun puolustin vielä heidän värejään ja nyt olen toisella puolella täällä Turussa. Siellä on monia valmentamiani pelaajia, taustat ovat vielä liki samat ja minulla on paljon hyviä ystäviä siellä, joten se on minulle hieman erityisempi ottelu kuin muita suomalaisjoukkueita vastaan, kommentoi Riveiro Interin sivuilla.

– Samaan aikaan se on ennen kaikkea Suomen Cupin ottelu, josta on mahdollisuus saada kolme pistettä niin kuin muistakin otteluista. Ottelussa pisteet ovat kuitenkin se merkitsevä asia loppujen lopuksi.