Hyvästä työstä palkinto luvassa – Borussia Dortmundin valmentajalle halutaan jo jatkosopimus

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke kertoi Bildille, että seura haluaa tarjota päävalmentaja Lucien Favrelle jatkosopimuksen.

Viime kesänä puikkoihin hypännyt Favre allekirjoitti seuraan siirtyessään Dortmundin kanssa kesään 2020 asti ulottuvan sopimuksen.

Sveitsiläisvalmentaja on johdattanut Dortmundin seitsemän pisteen karkumatkalle Bundesliigan kärkipaikalle, ja joukkue eteni myös Mestarien liigan pudotuspeleihin.

– Se on loogista, että haluamme puhua hänelle pian jatkosopimuksesta, koska hän tekee yksinkertaisesti hyvää työtä. Yhteistyö on toiminut loistavasti, joten me haluamme jatkaa sitä, kommentoi Watzke.

– Joukkueemme on kehittynyt todella hyvin. Siitä kuuluu ensisijaisesti kiitos Lucienille. Aikataulua ei ole, mutta me haluamme löytää oikean ajan keskusteluillemme.

Bildin mukaan Dortmund kaavailee käynnistävänsä jatkosopimusneuvottelut Favren kanssa maajoukkuetauon aikana maaliskuussa.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliFredrik Jenseniltä näyttävä paluu Augsburgin kokoonpanoon – alusti hienosti voittomaalin Saksan Cupissa
Seuraava artikkeliNapoli-kapteenin siirto Kiinaan laitettiin jäihin – pelaajalle pidettiin jo yllätysläksiäiset