Brassitaituri Neymar tunnetaan paitsi yhtenä maailman parhaista jalkapalloilijoista, niin myös juhlimista rakastavana nuorukaisena ja erittäin perheläheisenä ihmisenä. Erityisen läheiset välit Neymarilla on siskoonsa Rafaellaan. Tästä käy todisteeksi sekin, että Neymar ei ole missannut siskokultansa synttäreitä neljään vuoteen, vaikka merkkipäivä osuukin hankalasti maaliskuulle kesken pelikauden.

Some banter from the Daily Mail this morning 😂😂

Rafaella Becrkan's (Neymar's sister) birthday - March 11

Neymar last 4 years:

March 8, 2015: Vallecano (suspended)

March 6, 2016: Getafe (suspended)

March 12, 2017: Deportivo (injured)

March 6, 2018: Real Madrid (injured)

The Sun Dream Team

@dreamteamfc
For the 5th consecutive year Neymar will be injured or suspended for his younger sister Rafaella's birthday 🤔

2014/15: Suspended
2015/16: Suspended
2016/17: Injured
2017/18: Injured
2018/19: Injured

Kun Neymar loukkasi tammikuussa jalkapöydän luutaan, näytti siltä, että hän pääsisi jälleen kerran osallistumaan siskonsa synttärijuhliin. Myös kahtena edellisvuotena Neymar kuntoutti itseään maaliskuussa Brasiliassa ja keväällä 2015 ja 2016 hän oli pelikiellossa juuri synttärien aikoihin – päästen jälleen livahtamaan kotipuolessa.

Vaikka Neymar onkin nyt kuntouttamassa jalkaansa, näyttää pahasti siltä, että synttäriperinne uhkaa sittenkin katketa. Tällä hetkellä Neymar oleilee Brasiliassa, mutta siskon synttäreihin 11.3. on vielä lähes kaksi viikkoa aikaa. Sportin mukaan PSG:n valmentaja Thomas Tuchel on kuitenkin pyytänyt suojattiaan palaamaan Pariisiin jo 6. maaliskuuta.

Pelikunnossa Neymar tuskin ennen maaliskuun loppua vielä on, mutta Tuchel toivoo hänen olevan paikalla joukkuekavereidensa tukena, kun PSG isännöi tärkeässä Mestarien liigan pudotuspeliottelussa Manchester Unitedia. Kysymys kuuluukin, löytääkö Neymar vielä jostain tekosyyn oleilla Brasiliassa siskon synttärien aikaan, vai katkeaako pitkä perinne valmentajan vaatimukseen?