Chelsean entinen manageri José Mourinho kommentoi joukkueen maalivahdin Kepa Arrizabalagan toimintaa sunnuntaisessa Englannin liigacupin finaalissa suoratoistopalvelu DAZN:lle.

120 minuutin aikana ei osumia nähty, mutta Manchester City kaatoi Chelsean rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Hieman ennen pilkkujen laukomista Chelsean manageri Maurizio Sarri halusi vaihtaa takareisivaivoista kärsineen maalivahti Kepa Arrizabalagan kentältä pois ja hänen tilalleen Willy Caballeron. Kakkostorjuja odotti jo sivurajalla vaihtoa, mutta Kepa viestitti kentän laidalle, ettei ole tulossa vaihtoon.

Sarri oli raivoissaan maalivahdin toiminnasta, mutta myöhemmin molemmat kuvailivat välikohtausta väärinkäsitykseksi. Sarri kertoi, että hän luuli Kepan loukkaantuneen, mutta sai toisenlaisen kuvan keskusteltuaan lääkäreiden ja tuomarin kanssa. Kepa painotti, ettei hänen tarkoituksensa ollut olla noudattamatta vaihtokomennusta ja siten jättää tottelematta Sarria. Espanjalaistorjujan mukaan hän yritti vain viestiä vaihtopenkille, että hän oli kunnossa.

Chelsean pukukopissa vallitsevista ongelmista on ollut paljon puhetta läpi kauden. Huhujen mukaan pelaajat ovat jo pitkään olleet vallassa managerien sijaan.

Moni on kuitenkin miettinyt, miten joku Chelsean entisistä käskyttäjistä olisi reagoinut Kepan käytökseen. Chelseaa kahteen otteeseen valmentanut Mourinho tarjosi näkemyksensä.

– En pidä siitä, että hän jättää valmentajansa ja apuvalmentajansa heikkoon tilanteeseen, kommentoi Mourinho uutistoimisto AP:n mukaan.

– Onneksi minun ei ikinä tarvinnut kokea tällaista.

Portugalilaisluotsi oli myös jossain määrin Kepan puolella.

– Maalivahti haluaa näyttää luonnettaan ja itsevarmuuttaan. Hän haluaa mennä rangaistuspotkuille ja tehdä torjuntoja, ja siitä minä pidän.

Sky Sports Football

@SkyFootball
😳 - Have you EVER seen anything like it!?

Maurizio Sarri tries to substitute Kepa Arrizabalaga for Willy Caballero, but Kepa refuses to come off and Sarri is absolutely FURIOUS! 😡