Naisten Suomen Cupin puolivälieräparit on arvottu tänään Palloliiton toimistolla. Cupin lohkovaiheesta on tosin pelaamatta vielä kaksi ottelua, joten lopullisesti puolivälieräjoukkueet vahvistuvat vasta myöhemmin.

Neljästä alkulohkosta kaksi parasta kustakin selviytyy puolivälieriin. Lohkoykköset arvottiin puolivälieräotteluihin lohkokakkosia vastaan.

Ainoa jo varmistunut puolivälieräpari on ennakolta kivikova, sillä arpa heitti vastakkain edellisen liigakauden kakkosen ja ykkösen, kun HJK saa vieraakseen PK-35 Vantaan. Puolustavan liigamestarin tilanne uuden kauden alla on tosin hyvin epäselvä, sillä PK-35 Vantaa ei saanut lisenssiä liigakaudelle 2019. PK-35 Vantaa valitti päätöksestä urheilun oikeusturvalautakuntaan.

Samassa tilaisuudessa arvottiin myös välieräparit sekä finaalin kotijoukkue. Puolivälierät ja välierät pelataan ennen Naisten Liigan kauden alkua, finaali myöhemmin tarkemmin ilmoitettavana ajankohtana kesällä.

Naisten Suomen Cupin arvontatulos:

Puolivälierä 1: HJK – PK-35 Vantaa (C2 vs B1)
Puolivälierä 2: TiPS – Åland United / PK-35 (B2 vs A1)
Puolivälierä 3: ONS / JyPK – Åland United / TPS / PK-35 (D1 vs A2)
Puolivälierä 4: FC Honka – ONS / JyPK (C1 vs D2)

Välierä 1: Puolivälierä 4 voittaja – Puolivälierä 2 voittaja
Välierä 2: Puolivälierä 1 voittaja – Puolivälierä 3 voittaja

Finaali: Välierä 1 voittaja – Välierä 2 voittaja

Jalkapallon Suomen Cup

@SuomenCup
Naisten Suomen Cupin puolivälierät on arvottu! 🏆

Lohkovaiheen neljästä lohkosta kustakin 2 parasta jatkavat puolivälieriin. Lohkojen A ja D lopulliset lohkosijoitukset ratkaistaan ensi viikonloppuna 9.–10.2. pelattavissa otteluissa JyPK – ONS ja Åland United – PK-35. #SuomenCup

Samassa yhteydessä arvottiin myös Miesten Kakkosen Cupin puolivälieräparit. Kakkosen Cupin kahdeksan lohkovoittajaa jatkaa matkaansa pudotuspeleihin, joiden kaksi parasta pääsee mukaan varsinaiseen Suomen Cupiin. Suomen Cupin pudotuspelivaihe alkaa 16 joukkueen neljännesvälieristä, joissa kaksi jäljellä olevaa Kakkosen joukkuetta saa vieraakseen veikkausliigajoukkueen. Mikäli allaoleva twiitti ei näy, sen voi katsoa myös tästä linkistä.

Miesten Ykkönen

@miesten_ykkonen
Kakkosen Cupin jatkoparit:

FC Jazz - Hercules
Klubi 04/FC Espoo/PKKU - JIPPO
TamU - KaaPo
FC Honka Akatemia - Gnistan

#SuomenCup #Kakkonen